• PRO TV
  • Penelope Cruz, schimbare de look pentru un nou rol. O va interpreta pe soția fondatorului Ferrari

Penelope Cruz, schimbare de look pentru un nou rol. O va interpreta pe soția fondatorului Ferrari

Penelope Cruz, schimbare de look pentru un nou rol. O va interpreta pe soția fondatorului Ferrari

  Penelope Cruz a suferit o schimbare de look pentru cel mai recent proiect al său, un film despre viața pilotului italian și fondatorului Ferrari, Enzo Ferrari.

Actrița, în vârstă de 48 de ani, va interpreta rolul Laurei, cea cu care cel supranumit "Il Commendatore" a construit compania de mașini sport de lux.  Adam Driver, câștigător a două Oscaruri, va fi cel care îi va da viață lui Enzo Ferri.

Aflată pe platourile de filmare a producției mult așteptate, Penelope Cruz a fost surprinsă cu un look diferit de cel pe care obișnuiește să-l adopte. A renunțat la pletele lungi, șatene, pentru o tunsoare bob, bătrânicioasă, s-a vopsit brunetă și îmbrăcat o rochie asemănătoare la stil cu cele purtate în anii 50-60, perioada când vă avea loc și acțiunea din peliculă.

Acțiunea filmului va fi plasată în vara anului 1957, când fostul pilot de curse Ferrari s-a confruntat cu o criză, deoarece compania sa se afla în pragul falimentului. De asemenea, nici căsnicia dintre Laura și Enzo Ferrari nu se îndrepta pe drumul cel bun din cauza problemelor financiare și a morții unicului lor fiu Dino, care urma să fie succesor al lui Enzo.

Pe fondul acestor probleme, Enzo Ferrari și echipa sa de piloți au decis să combată pierderile suferite prin înscrierea la o legendară cursă: Millie Miglia, care s-a dovedit în final a fi o catastrofă pentru producătorul de la Maranello și pentru motorsport.

Catastrofa a constat în accidentul mortal al pilotului spaniol  Alfonso de Portago, care se afla la volanul unui Ferrari 355 S. În timp ce conducea cu  250 km/h, una dintre anvelopele mașinii a cedat, iar de Portago a intrat în mulțime. În urma accidentului, pilotul și copilotul și-au pierdut viața, alături de alți 9 spectatori, dintre care 5 copii.

Atât Enzo Ferrari, cât și Enzo Ferrari și Englebert, producătorul anvelopelor, au fost acuzați de omor din culpă, dar au fost până la urmă achitați în 1961.

La baza peliculei regizate de Michael Mann se află cartea "Enzo Ferrari - Omul și Mașina", scrisă de Brock Yateston. 

Sursă foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni