• PRO TV
  • Alexandra Stan, surprinsă când face plajă fără costum de baie în Mykonos

Alexandra Stan, surprinsă când face plajă fără costum de baie în Mykonos

Alexandra Stan, surprinsă când face plajă fără costum de baie în Mykonos

Solista s-a dezbrăcat de inhibiții, lucru pe care l-a dovedit în urmă cu doar câteva minute! Iată cum s-a fotografiat vedeta în vacanța de lux din Mykonos.

Alexandra Stan este, fără doar și poate, una dintre cele mai atrăgătoare cântărețe de la noi din țară. Pe lângă talentul muzical, diva a fost înzestrată și cu o siluetă perfectă, la care multe doamne și domnișoare doar vizează. 

Dovada în acest sens este chiar ultima sa postare de pe rețelele de socializare. Blondina a încins imaginația fanilor cu o fotografie în care apare complet goală!

Aflată într-o vacanță de lux în Mykonos, Grecia, Alexandra Stan nu a scăpat doar de stres, ci și de haine, stârnind nenumărate reacții din partea urmăritorilor, dar și colegilor de breaslă.

Alexandra Stan, din ce în ce mai provocatoare

Nu este prima oară când vedeta lasă la vedere totul! În urmă cu doar câteva zile, diva a publicat pe pagina ei personală de Instagram o altă fotografie interzisă minorilor, la care a adăugat și un comentariu: „Ce noapte! A fost minunat să cânt pentru prima oară în Mykonos”

Alexandra Stan se află într-o relație cu Daniel Bobovnikov, alături de care pare că trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt de nedespărțit, iar imaginile pe care le postează zilnic vorbesc de la sine.

Sursă foto: Instagram/Alexandra Stan

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni