• PRO TV
  • Imagini șocante cu Andrew Tate! Fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, filmat în timp ce agresează o femeie

Imagini șocante cu Andrew Tate! Fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, filmat în timp ce agresează o femeie

Imagini șocante cu Andrew Tate! Fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, filmat în timp ce agresează o femeie

Supranumit „Regele masculinității toxice”, Andrew Tate, cunoscut și sub numele de Cobra Tate, ar fi în atenția autorităților din Marea Britanie, după ce a instigat în mediul online la viol și agresiune împotriva femeilor.

Potrivit tabloidelor, bărbatul (care este frate cu Tristan Tate, fost iubit al Biancăi Drăgușanu) a devenit viral în ultimul timp pe TikTok, iar mai multe organizații caritabile care luptă împotriva violului și abuzului domestic au cerut ca videoclipurile să fie șterse din mediul online.

Acum, jurnaliștii de la Click au publicat un clip video care a apărut și pe Daily Star, în Marea Britanie, în care Andrew Tate apare în timp ce o agresează pe o tânără.

În clipul video, fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu apare în timp ce o fată spune că a fost bătută de el și se ascunde în baie. „Ce te plângi... de ce ai vânătăi? Bătută cu ce... cu o curea, pentru că ești o nenorocită! Așa este, încuie ușa, nenorocito! Știi că o să te bat, nenorocito. Dacă te-ai purta frumos, nu ar trebui să te lovesc, nu-i așa? Ieși. Nu poți rămâne acolo pentru totdeauna”, spune Andrew Tate.

Fost luptător cunoscut sub numele de Cobra Tate, Andrew apare în alt filmuleț în timp ce își bate fosta iubită: „Spune la cameră că te bat când nu faci ce spun eu”.

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Primele imagini din junglă: Ce se va întâmpla în cel mai așteptat show al toamnei

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni