• PRO TV
  • Raluca Sandu: "Nu vreau sa ma recasatoresc!"

Raluca Sandu: "Nu vreau sa ma recasatoresc!"

Raluca Sandu: "Nu vreau sa ma recasatoresc!"

Raluca Sandu a venit in emisiunea lui Maruta impreuna cu fiica ei, Simona, care tocmai a implinit un anisor si a fost sarbatorita cu o petrecere la care i s-a rupt si turta.

Raluca o creste singura pe Simona, fiindca s-a despartit de tatal ei pe cand era insarcinata in 7 luni, dupa ce a aflat ca el o insela. Dupa despartire, tatal Simonei a ales sa nu mai faca parte din viata ei, asa ca nu a mai dat niciun telefon si nu i-a trimis fetitei nici macar o jucarie.

Bunicul ei – tatal meu- ii tine loc de tata”, a marturisit Raluca Sandu.  “Dar, lasand suferinta si umilita la o parte, ma uit la Simona si ii multumesc. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, 11 luni cat am fost cu el, daca as sti ca tot Simona e rezultatul, as face acelasi lucru!”, a declarat ea.

Sunt innebunita dupa ea, dragostea de mama nu se poate explica. Ma uitam la ea de multe ori si nu-mi venea sa cred ca e a mea!”, a marturisit Raluca Sandu.

De altfel, Simona, care e o dulceata de copil, a fost adevarata vedeta la Happy Hour si s-a plimbat prin tot platiul, gangurind si chicotind. Pana la urma, a ajuns in bratele Veveritelor din trupa de la Happy Hour, care s-au jucat cu ea in timp ce Maruta discuta cu mama ei.


De curand, Raluca a primit cadou un inel cu diamant, in valoare de aproape 75.000 de euro, dar, sustine ea, nu e un inel de logodna. E primit de la un prieten si asociat, de origine israeliana, care este si el tatic si se intelege foarte bine cu fiica ei. “Deocamdata avem o relatie doar profesionala”, spune Raluca. 

Nu vreau sa ma recasatoresc. Niciodata sa nu zici nu, dar acum nu ma gandesc la casatorie”, a spus Raluca Sandu, care in prezent e foarte ocupata. A deschis o clinica de diagnosticare a cancerului, apoi o clinica de consultatii non-stop, dotata si cu ambulante, iar urmatorul proiect este descihderea unui clinici de ortopedie.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni