• PRO TV
  • Dintr-o tocilară s-a transformat într-o bombă sexy. Cum a ajuns influencerul să arate astfel

Dintr-o tocilară s-a transformat într-o bombă sexy. Cum a ajuns influencerul să arate astfel

Dintr-o tocilară s-a transformat într-o bombă sexy. Cum a ajuns influencerul să arate astfel

O tânără pe nume Andreea, influencer și model de meserie, și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu transformarea sa uimitoare. Dintr-o adolescentă simplă, ce abia se machia și purta ochelari de vedere cu dioptrii mari, Andrea s-a transformat într-o bombă sexy.

Transformea sa uimitoare a fost prezentată pe rețeaua de socializare TikTok prin intermediul unui clip ce arăta mai multe fotografii cu influencerul, din adolescentă până în prezent.

Pentru a ajunge la imaginea sexy de astăzi, tânăra influencer și-a vopsit părul blond, și-a făcut o operație de implant mamar și și-a pus acid în buze. De asemenea, a renunțat la hainele largi, băiețești, pentru ținute cât mai sumare, ce îi acentueaza atât pieptul voluminos, cât și talia de viepse, iar machiajul este de nelipsit.

@andreea.fld Just my outfits tho #fyp #viral #glowup ♬ original sound - ⭒

Potrivit fetei, implanturile mamare ar fi costat-o vreo câteva mii de dolari, buzele 200 de dolari, iar hainele sexy le primește gratuit în urma colaborărilor cu diferite branduri.

La vederea transformării incredibile, unii internauții au lăudat-o pentru progresul ei, în timp ce alții au fost curioși să afle ce operații estetice și-a făcut pentru a arăta astfel.

"Cel mai mare glow up văzut vreodată", "Arăți superb", "Am rămas fără cuvinte", "Ești o sursă de inspirație".
 


Sursă foto: Instagram, TikTok

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni