• PRO TV
  • Cătălina Ponor este însărcinată. Fosta gimnastă a dat vestea cea mare de ziua ei

Cătălina Ponor este însărcinată. Fosta gimnastă a dat vestea cea mare de ziua ei

Cătălina Ponor este însărcinată. Fosta gimnastă a dat vestea cea mare de ziua ei

Marea gimnastă a României Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară. În vârstă de 35 de ani, sportiva a făcut marele anunț împreună cu soțul ei, Bogdan Jianu.

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară, la vârsta de 35 de ani. Fosta gimnastă de aur a României a dat vestea cea mare pe Instagram, unde a postat câteva fotografii de la aniversarea sa.

Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată... Sunteți minunați!

A fost o zi specială.... De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu... #halloffame #cununiacivila.... iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea.... A noastră!”, a scris Ponor pe Instagram, unde și-a expus burtica de gravidă.

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu în iunie 2022, iar acum au dat vestea cea mare: vor fi părinți. Anunțul a fost primit cu bucurie de admiratorii ei.

Soțul ei, fostul partener de viață al Juliei Jianu, este cu 18 ani mai în vârstă decât ea, însă acest lucru nu le-a afectat deloc relația. 

Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, spunea Julia, în emisiunea Vorbește lumea, după divorțul de Bogdan Jianu. Vezi VIDEO mai jos!

Fotografi: catalina_ponor/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni