• PRO TV
  • Neti Sandu, despre grila de toamnă PRO TV. La ce show nu ar avea curajul să participe niciodată

Neti Sandu, despre grila de toamnă PRO TV. La ce show nu ar avea curajul să participe niciodată

Neti Sandu, despre grila de toamnă PRO TV. La ce show nu ar avea curajul să participe niciodată

  Tocmai a fost lansată grila de toamnă PRO TV, ocazie cu care Neti Sandu ne-a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre show-urile preferate, dar și despre o situație din viața ei în care s-a aflat la limită.

Întrebată despre show-urile pe care așteaptă să le urmărească toamna aceasta, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV a răspuns fără ezitare: Vocea României și Clanul.

"Eu de abia aștept Vocea României. Deci sunt disperată, când nu e, sunt în sevraj. După aia, o să mă uit la Clanul, pentru că mi s-a părut super tare promo-ul. Îmi place că e în stil americănesc, că este cu prim-planuri, capete de afiș, nemaipomenit, dinamică și acțiune, subiect tare!"

În același timp, Neti Sandu a recunoscut că, deși îi place acțiunea, nu ar participa niciodată de bună voie la o emisiune precum "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Familistă convinsă, prezentatoarea a mărturisit că s-ar înscrie la un show atât de solicitant doar dacă unul dintre membrii familiei sale ar fi în pericol.

"Am vorbit cu PR-ul și le-am spus: "Doamne fereste vreodată, să mă luați pe mine acolo! Mie îmi trebuie puțină cafea, puțină apă, îmi trebuie un biscuite, un nu stiu ce. Dar, după aceea am spus: "Dacă ar fi cineva din familia mea în pericol de moarte m-aș duce (...)".

Cât despre situații la limită, Neti Sandu a dezvăluit că în trecut s-a confrutat și ea cu o situație în care s-a aflat în pericol, și nu în jungla din Republica Dominicană, ci în viață de zi cu zi.

"Pai când era să mă înec într-un bazin. Am alunecat de la apa mică, la apa mare și m-am dus așa ca o frunză și nu am spus absolut nimic. Și sora mea și nepoata, care erau pe margine, strigau: Băi ce e cu ea, duceți-vă și scoateți-o de acolo. Aia a fost o situație limită și daca nu erau ele acolo... că puteau să fie pe afară, să facă plaja știi? Și să nu mă vadă. Și m-au pescuit și m-au adus la mal vie".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni