• PRO TV
  • Johnny Depp, apariție neobișnuita la Premiile MTV 2022. Actorul și-a făcut intrarea prin intermediul unei proiecții

Johnny Depp, apariție neobișnuita la Premiile MTV 2022. Actorul și-a făcut intrarea prin intermediul unei proiecții

Johnny Depp, apariție neobișnuita la Premiile MTV 2022. Actorul și-a făcut intrarea prin intermediul unei proiecții

Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din toate timpurile, a avut o intrare cel puțin neașteptată la Premiile MTV de anul acesta. Fostul soț al lui Amber Heard și-a proiectat chipul pe celebra mascota a canalului, Moon Man. 

Făcând aluzie la drama pe care a avut-o cu Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, despre care el susținea că l-a determinat să piardă multe roluri de film, actorul și-a început discursul cu o glumă: „Aveam nevoie de muncă!”, a anunțat el, la deschiderea evenimentului anual.

Astfel, Johnny Depp a apărut ca o proiecție pe faimoasa mascota MTV, Moon Man, spunând că este disponibil pentru „zi de naștere, bar mitzvah, nunți și orice aveți nevoie”.

După apariția spectaculoasă, actorul a primit multe laude din partea fanilor săi, unul dintre mesajele publicate pe Twitter fiind: „Johnny Depp este atât de amuzant! Sunt foarte fericit să-l văd trecând peste toate minciunile și momentele grele”.

Este cea mai recentă apariție a actorului în sfera publică, asta după ce a ieșit victorios în procesul de milioane de dolari pe care l-a avut împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

În urmă cu doar o săptămână, Johnny Depp își anunța primul rol principal de când a câștigat procesul cu aceasta. Așadar, actorul va îl va juca pe Regele Ludovic al XV-lea în filmul francez Jeanne Du Barry.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Intrebarea Mesei Rotunde cu JOJO - „M-a gasit in baie, la 4 dimineata”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni