• PRO TV
  • Apariție surpriză la o nuntă! Un cuplu s-a trezit cu Keanu Reeves, printre invitați, la eveniment

Apariție surpriză la o nuntă! Un cuplu s-a trezit cu Keanu Reeves, printre invitați, la eveniment

Apariție surpriză la o nuntă! Un cuplu s-a trezit cu Keanu Reeves, printre invitați, la eveniment

O nuntă de neuitat! Nikki și James Roadnight, un cuplu din Marea Britanie, au avut parte de surpriza vieții lor în ziua în care au pășit în fața altarului. Printre invitați și-a făcut apariția nimeni altul decât Keanu Reeves, celebrul actor în vârstă de 57 de ani. Iată cum au reacționat persoanele prezente la marele eveniment!

Keanu Reeves este, fără îndoială, o persoană publică aparte. Nu se ferește niciodată să se alăture fanilor și chiar să le facă diferite surprize, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta. 

În ziua în care Nikki și James Roadnight urmau să își unească destinele, celebrul actor s-a întâlnit cu mirele în apropierea unui bar din zonă, acolo unde, în glumă, bărbatul l-a invitat la nuntă. Mare a fost surpriza ca vedeta să își facă apariția și, mai mult, să facă fotografii cu ceilalți nuntași.

Toți invitații de la nuntă au avut ocazia să schimbe câteva vorbe cu actorul, care și de data aceasta a dat dovadă de modestie.

„Am avut cel mai tare weekend!”, a scris mireasa, adăugând și câteva detalii despre întâlnirea cu Keanu Reeves: „A fost absolut magic! Este un tip cu adevărat amabil și încă sunt uimită!”

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni