• PRO TV
  • Kim Kardashian, prinsă pe picior greșit! Cât de mult și-a editat fotografia în Photoshop

Kim Kardashian, prinsă pe picior greșit! Cât de mult și-a editat fotografia în Photoshop

Kim Kardashian, prinsă pe picior greșit! Cât de mult și-a editat fotografia în Photoshop

Fondatorul Skims s-a dat din nou de gol! Un fan care o urmărește la fiecare pas a acuzat-o că și-a editat excesiv pozele de pe rețelele de socializare. Diferențele sunt majore, iar videoclipul în care urmăritoarea a explicat modificările făcute de vedetă a ajuns imediat viral pe Tik Tok. Iată cea mai recentă postare din categoria „photoshop fail”.

Kim Kardashian a fost prinsă pe picior greșit de un fan priceput în Photoshop! Recent, vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o poză în care se poate observa cu ochiul liber că și-a îndepărtat o parte din mușchiul gătului pentru a părea mai slabă. 

„Kim K este renumită pentru că și-a scos defectele prin Photoshop”, a fost remarca lui Caroline, prima care a observat greșeala lui Kim. „Îi face gâtul să pară mai mic”, a adăugat ea.

De asemenea, Caroline a încercat să explice cum ar fi trebuit să arate poza lui Kim în varianta inițială, înainte de a-și reduce dimensiunea mușchilor din zona gătului.

@caroline_in_thecity Nerd out with me and test your media literacy skills! Can you tell what is fake in this image? #medialiteracy #photoshopskillsonfleek #carolinesediting #photoshopgametime #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound - Caroline In The City

Nu este pentru prima dată când fondatorul Skims își modifică excesiv fotografiile de pe rețelele de socializare. Una dintre cele mai cunoscute este cu fiica lui Khloé Kardashian, True, care a fost edita pe corpul fiicei lui Kylie Jenner, Stormi, într-o poză dintr-o excursie la Disneyland.

Sursă foto: Instagram/Kim Kardashian

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni