• PRO TV
  • Cher și Dua Lipa, protagonistele unui scandal de proporții! Artista de 76 de ani a răbufnit în online

Cher și Dua Lipa, protagonistele unui scandal de proporții! Artista de 76 de ani a răbufnit în online

Cher și Dua Lipa, protagonistele unui scandal de proporții! Artista de 76 de ani a răbufnit în online

Cele două cântărețe se află în centrul unei dispute de proporții în mediul online! Cher, în vârstă de 76 de ani, care nu este vocală de regulă în mediul online, a răbufnit recent, iar motivul este de-a dreptul surprinzător! Iată de la ce a pornit totul  

Nimeni nu se aștepta ca Cher să reacționeze vreodată așa! Totul a început pe Twitter, acolo unde un internaut a comparat-o pe cântăreața de 76 de ani cu Dua Lipa, lucru pe care nu l-a putut trece cu vederea. Concret, solista nu accepta ca tânăra să fie numită „Cher a generației noastre”.

De la postarea unui internaut ar fi pornit înterg sacandalul, notează presa internațională. Acesta a asemănat talentul și performanțele lui Dua Lipa cu cele ale lui Cher, iar de aici și până la afirmațiile acide nu a mai fost decât un pas. Nu a stat deloc pe gânduri și i-a dat replica fanului, dar nu printr-o afirmație, ci printr-o întrebare: „Câți ani sunt într-o generație?”

Dua Lipa a devenit Ambasador de Onoare al Kosovo

După ce a câștigat nenumărate premii și a devenit foarte cunoscută în toată lumea, Dua Lipa a fost recompensată și în propria țară. Vjosa Osmani, doamna președinte a statului Kosovo, a desemnat-o pe cântăreață Ambasador de Onoare al Kosovo.

„Este o onoare și un privilegiu să pot reprezenta țara mea peste tot în lume. Voi continua să îmi fac treaba și voi depune eforturi pentru a-mi lăsa amprenta la nivel global. Tinerii din Kosovo au dreptul la libertatea de a călători și visa. Mulțumesc”, a spus Dua Lipa la vremea respectivă.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni