• PRO TV
  • Cine este Bia Khalifa, tânăra care a renunțat complet la haine în prima zi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cine este Bia Khalifa, tânăra care a renunțat complet la haine în prima zi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cine este Bia Khalifa, tânăra care a renunțat complet la haine în prima zi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a debutat la PRO TV pe 4 septembrie, dar fiecare episod poate fi văzut cu o săptămână înainte pe VOYO. Iar în prima ediție s-a făcut remarcată Bia Khalifa, tânăra care a renunțat complet la haine!

Fiind creatoare de conținut interzis minorilor pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans, Bia Khalifa n-a avut nicio problemă să se schimbe de față cu toți concurenții sau să renunțe complet la haine chiar în mijlocul camp-ului. „Oricum eu stau foarte mult dezbrăcată”, a spus tânăra, în timpul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Înainte de a participa la emisiunea de la PRO TV, Bia Khalifa s-a făcut remarcată în mediul online datorită fotografiilor pe care le-a postat, dar și a faptului că a afirmat că ea are doar opt clase. Mai mult decât atât, tânăra de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a apărut în tabloide și după ce s-a iubit cu doi cântăreți din românia: un manelist, Dani Mocanu, și un rapper, Tudor Sișu.

Dacă despre relația cu Tudor Sișu nu a vrut să vorbească prea mult în presă, despre perioada în care s-a iubit cu Dani Mocanu, Bia Khalifa a spus că era minoră și că manelistul avea mai multe iubite la acea vreme. În plus, tânăra de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” l-a acuzat pe acesta că i-a propus să se prostitueze.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni