• PRO TV
  • Cel mai tânăr fan al lui Sylvester Stallone abia învață să meargă. Ce mesaj i-a transmis actorul

Cel mai tânăr fan al lui Sylvester Stallone abia învață să meargă. Ce mesaj i-a transmis actorul

Cel mai tânăr fan al lui Sylvester Stallone abia învață să meargă. Ce mesaj i-a transmis actorul

Sylvester Stallone are admiratori de toate vârstele. Cel mai tânăr dintre ei abia face primii pași, însă e înnebunit după seria „Rocky”. Cum se distrează micuțul Jacob la filmele care l-au făcut celebru pe actor.

Rocky este un erou pentru oamenii simpli de pe întreg mapamondul. Însă, Sylvester Stallone (76 de ani) nu se aștepta să aibă admiratori care nu au împlinit un an. Starul filmelor din seria Rocky a distribuit un clip cu cel mai tânăr fan al său, care exultă de fiecare dată când îl vede la televizor.

Micuțul Jacob West dansează de bucurie pe muzica din filmele Rocky, grație tatălui său, Dan, care e fan înrăit al îndrăgitului personaj.

Momentul a fost savurat de Sylvester Stallone, care l-a distribuit pe contul său de Instagram. 

Este cu adevărat emoționant faptul că personajul i-a atins pe atât de mulți. Mulțumesc foarte mult!”, a scris Sly în dreptul filmulețului cu tânărul fan.
 


Pasiunea pentru filmele Rocky s-a transmis de la tată la fiu, iar Dan West spune că și-a petrecut ultimii 30 de ani urmărind, lună de lună, toate cele șase filme din serie. 

Doamna mea îmi spune, în pat: Cum faci asta? Nu te-ai plictisit? Iar eu îi răspund că este ca un drog pentru mine. Este medicamentul meu de auto-vindecare. Este locul meu sigur”, a scris bărbatul pe Instagram.

Stallone a iubit acest personaj, însă a fost la un pas de moarte pe platourile de filmare ale filmului Rocky IV.

Sly merită fiecare succes și laude numai pentru acel personaj. A ajutat atât de mulți oameni din toate mediile diferite ale vieții. A inspirat o generație și multe alte generații care vor urma”, mai spune admiratorul înfocat, care îl va crește pe Jacob cu filmele Rocky alături.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni