Sylvester Stallone, la un pas de moarte la filmările pentru Rocky IV: “Inima mea a început să se umfle”

Sylvester Stallone, la un pas de moarte la filmările pentru Rocky IV: Inima mea a început să se umfle
Citeste mai mult despre: Rocky 4, Dolph Lundgren, Sylvester Stallone,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Sylvester Stallone a fost la un pas de moarte după una din scenele memorabile din seria “Rocky”. Actorul a rememorat incidentul din cauza căruia a ajuns la urgențe în urmă cu 36 de ani.

Actorul a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în cel mai recent video postat pe canalul său de Youtube: „The Making of Rocky vs. Drago”. El a povestit că totul s-a întâmplat în timpul luptei dintre personajul său, Rocky, și Drago, rol interpretat de  actorul Dolph Lundgren. 

“Primul lucru pe care l-am filmat a fost intrarea mea și a lui, introducerile și apoi am fost rănit destul de tare în timpul luptei. A trebuit să fiu transportat în din Canada în California la terapie intensivă”, a povestit actorul de 75 de ani, potrivit NY Post. Totul a pornit de la o lovitură puternică pe care Sly a încasat-o în piept.

“Ei bine, m-a doborât. Și nu am simțit asta chiar în momentul ăla, dar mai târziu, în acea noapte, inima mea a început să se umfle. Tensiunea crescuse foarte mult și mă gândeam că voi începe să vorbesc cu îngerii. În următorul moment m-am văzut în drum spre spital”, a adăugat Sylvester Stallone

Actorul a povestit că atunci când s-a trezit era pe patul de spital, înconjurat de câteva călugărițe.

Stallone a mai spus că a fost nevoit să stea patru zile la terapie intensivă, iar apoi a mers să filmeze restul scenelor de luptă cu Dolph. El a precizat că scena cu lovitura care l-ar fi fi putut costa viața n-a fost tăiată la montaj, ci a rămas în film. 

Rocky IV este scris și regizat de Sylvester Stallone, care interpretează și rolul principal. Este al patrulea film din franciza Rocky. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu - Ștefan Hrușcă nu mă suportă, am auzit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies