• PRO TV
  • Ce facultate şi-a ales fata Adrianei Iliescu?

Ce facultate şi-a ales fata Adrianei Iliescu?

Ce facultate şi-a ales fata Adrianei Iliescu?

Adriana Iliescu a decis să devină mamă la 66 de ani, în urma unei fertilizări in vitro efectuată de medicul Bogdan Marinescu, medic ce a fost şi naşul  fetei.

Mama ei a declarat mereu că îşi doreşte să o vadă mireasă şi că e sigură că Dumnezeu o va ajuta să îşi crească copilul. Acum, Eliza, născută pe 16 ianuarie, e deja studentă şi a ales cariera pe care vrea să o urmeze mai departe.     

                                    

Ce facultate va alege Eliza Iliescu?

Tânăra va începe din octombrie cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București şi va studia limba engleză și limba română. Potrivit impact.ro, aceasta îşi doreşte să devină profesoară:

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București.”


Mai mult, mama ei se gândeşte deja la a doua facultate:

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”

Vezi și: 

FOTO: ADRIANA ILIESCU FACEBOOK 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni