• PRO TV
  • Afacerea cu care două românce au dat lovitura în Italia

Afacerea cu care două românce au dat lovitura în Italia

Afacerea cu care două românce au dat lovitura în Italia

Două românce, soacră și noră, au reușit să se îmbogățească rapid în Italia cu un produs care în România este foarte cunoscut și întâlnit la multe chioșcuri de panificație!

Beatrice și Loredana Agignoaiei sunt cele două românce, soacră și noră, care au reușit să dea lovitura în Italia! Acestea și-au deschis o afacere cu covrigi, produs extrem de iubit în România, însă nu atât de exploatat în Italia. Ele se trezesc în fiecare dimineață la ora 4 pentru a frământa aluatul și a coace iubitele produse de panificație.

Aflat la Cuneo, în regiunea Piemont, magazinul „Brezel de Sara” poartă numele fetiței de 3 ani a Loredanei și este extrem de apreciat de italieni. Denumirea a fost aleasă special ca semn de iubire pentru mezina familiei, potrivit presei italiene.

Deși covrigii pregătiți de românce sunt specifici Germaniei, femeile au reușit să aducă propria lor rețetă secretă de care locuitorii Italiei s-au îndrăgostit imediat! 

Cu toate că produsele cele mai căutate sunt din gama covrigilor, Beatrice și Loredana vând și pâine, focaccia, pizza și deserturi în micul lor magazin.

''Astăzi avem biscuiți cu ciocolată, dar pregătim și un ștrudel cu mere excelent. Depinde de ingredientele zilei'', a spus Beatrice pentru sursa menționată.

Sursă foto: Shutterstock

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni