• PRO TV
  • Cum le răspunde Vlăduţa Lupău celor care o acuză că a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil

Cum le răspunde Vlăduţa Lupău celor care o acuză că a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil

Cum le răspunde Vlăduţa Lupău celor care o acuză că a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil

Cu toate că a apărut gravidă în mai multe contexte, Vlăduța Lupău a a fost acuzată că a apelat la o mamă surogat pentru fiul său Iair. 

La o emisiune de televiziune, a povestit că pe Instagram s-a confruntat cu aceste bănuieli ciudate. Se pare că ceea ce le-a dat de gândit unor urmăritori de pe Instagram e faptul că Vlăduţa arată extrem de bine după sarcină şi a început din nou să cânte la concerte:
 
„Chiar am avut un mesaj pe Instagram, m-a întrebat cineva, mi-a zis cineva așa că un hate, de ce nu recunosc că am avut mama surogat, pentru că arăt prea bine după naștere! Mulțumesc! Nu știu dacă arăt foarte bine după naștere! Arăt ok!”Vlăduța Lupău a născut pe 6 august un băiețel sănătos, s-a întors la o viață agitată și, între două concerte, planifică acum și botezul. La botez, Iair va avea trei perechi de nași. Printre aceștia se numără Olguța Berbec și soțul ei Remus Novac. Cei doi au fost și nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai lui Adi Rus.
 
Invitată în platoul emisunii „La Măruță”, vedeta a mai povestit:
 
„Am început și mersul din nou la evenimente. Mi se pare foarte greu, dar nu mă plâng, asta pentru că am o lipsă totală de somn. Vin spre dimineață acasă, mai și alăptez, ăla mic mă trezește. Având o nepoțică, mi se părea că totul e roz, dar acum s-a răsturnat toată situația."

Vezi şi video:

FOTO: VLĂDUŢA LUPĂU INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni