• PRO TV
  • Presupusele motive ale divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce implicare ar avea noul antrenor al sportivei

Presupusele motive ale divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce implicare ar avea noul antrenor al sportivei

Presupusele motive ale divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce implicare ar avea noul antrenor al sportivei

După ce Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep, toată lumea s-a întrebat ce a produs ruptura din cuplu. Acum, presa tabloidă, a aflat un presupus motiv al separării.

Nimeni nu s-a așteptat la acest lucru, însă Toni Iuruc și Simona Halep urmează să divorțeze! Acest zvon a fost confirmat de afacerist, care nu a dorit să comenteze prea mult subiectul și care nu a divulgat motivele separării. Cu toate acestea, publicul larg s-a întrebat ce s-a întâmplat la un an de la mariajul acestora. 

Presa tabloidă a oferit un presupus motiv al separării. Potrivit Orange Sport, mariajul lor a început să nu mai funcționeze din luna aprilie a anului 2022, atunci când jucătoarea de tenis a început o colaborare cu un nou antrenor: Patrick Mouratoglou. 

Mai mult, sursa citată susține că Simona Halep își dorea foarte mult să revină în top 10 WTA, motiv pentru care a petrecut un timp îndelungat la Academia de Tenis Mouratoglou, din Biot, Franța. Acest lucru ar fi influențat considerabil relația. 

Tot presa tabloidă a notat și că Patrick Mouratoglou i-ar fi propus sportivei să nu mai vină la turnee cu familia deoarece acest lucru i-ar strica concentrarea din timpul meciului. Ironia sorții este că Toni Iuruc a fost cel care i-a recomandat Simonei Halep să înceapă o colaborare cu celebrul antrenor.

Sursă foto: Simona Halep/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni