• PRO TV
  • (P) Dragoste sub acoperire, unul dintre cele mai bune romane de dragoste, este disponibil la BOOKZONE

(P) Dragoste sub acoperire, unul dintre cele mai bune romane de dragoste, este disponibil la BOOKZONE

(P) Dragoste sub acoperire, unul dintre cele mai bune romane de dragoste, este disponibil la BOOKZONE

Al doilea volum din seria Bromance, de Lyssa Kay Adams este Dragoste sub acoperire, iar recent a fost desemnat de Oprahmag unul dintre cele mai bune romane de dragoste ale anului. Este o poveste pe care o vei citi pe nerăsuflate și pe care cu siguranță o vei adora.

 

Protagonistul este Braden Mack, care consideră că este expert în iubire doar pentru că a citit multe romane de dragoste. Curând, realitatea îi va dovedi că viața și adevăratele povești de iubire sunt mai palpitante decât ficțiunea.

Liv Papandreas este este o tânără care lucrează ca patiser în unul dintre cele mai renumite restaurante din Nashville. Proprietarul localului este un chef celebru, îndrăgit de public, însă punctele sale pozitive se opresc aici. În realitate, este urât de toată lumea din cauza comportamentului său. Când Liv îl prinde pe șeful său hărțuind o angajată, îl înfruntă. Din nefericire, Liv este concediată și jură că se va răzbuna. Astfel, caută ajutor pentru a-l înfrunta pe fostul ei șef.

Din nefericire pentru Liv, trebuie să apeleze la Braden Mack. Acesta este un carismatic proprietar de cluburi de noapte și spre surprinderea lui Liv, se oferă să o ajute să îl dea în vileag pe fostul ei șef. Liv nu crede totuși că Braden are intenții serioase, astfel că în acțiune intervine Clubul de Carte Secret al Domnilor.

Probabil nu te-ai aștepta la asta, însă membrii acestui club secret pun la cale un plan foarte bun, inspirați de cărțile pe care le-au citit. Nu doar că o vor ajuta pe Liv să îl dea în vileag pe fostul său șef, dar îl vor convinge și pe Braden că poate să ajungă la inima lui Liv, chiar dacă ea nu își dorește acest lucru.


Pe lângă faptul că este un roman palpitant și amuzant, Dragoste sub acoperire abordează și teme de actualitate, cum ar fi hărțuirea la locul de muncă, pe care nu ar trebui să le mai tolerăm.

„Cel mai recent roman al lui Adams aduce în scenă elemente umoristice care echilibrează cumva tema mai grea a hărțuirii sexuale la locul de muncă, rezultatul fiind o poveste de dragoste cu un ritm amețitor, care oferă atât râsete, cât și teme de meditație mai profunde, cu o relevanță socială mai mare.” Library Journal

Poți comanda această carte de la librarie online Bookzone, la un preț special. Suntem siguri că îți va plăcea. Însă, îți recomandăm să citești întâi primul roman din serie, Clubul de carte secret al domnilor, pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba cu acest club de carte și cum a mai venit în ajutorul poveștilor de dragoste.

De asemenea, tot la BOOKZONE, vei găsi și alte numeroase cărți de dragoste, atât clasice, dar și moderne, astfel încât să poți citi exact ceea ce îți place mai mult. Unele persoane adoră poveștile nemuritoare, pe când altele vor să citească povești moderne. Tu ce alegi?

Sursă foto: https://unsplash.com/photos/z7WSOV1ixSw  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni