• PRO TV
  • Iulia Vântur, ședință foto inedită! Ce a postat fosta prezentatoare TV

Iulia Vântur, ședință foto inedită! Ce a postat fosta prezentatoare TV

Iulia Vântur, ședință foto inedită! Ce a postat fosta prezentatoare TV

Deși s-a mutat din țară în urmă cu mai mulți ani, Iulia Vântur continuă să facă furori! De curând, vedeta a publicat o serie de imagini inedite, care i-a lăsat pe toți mască! Iată cât de bine arată la 42 de ani!

Iulia Vântur are cu ce să se mândrească! Se bucură de un real succes în carieră, iar în viața privată a reușit să își așeze lucrurile exact așa cum și-a dorit. Îi place să trăiască departe de ochii curioșilor și nu obișnuiește să distribuie foarte multe informații în legătură cu acest subiect. Nici vârsta nu și-o arată! Iulia Vântur are o siluetă de invidiat, lucru pe care îl dovedește în orice ținută!

Fanii au putut observa recent acest lucru, asta după ce fosta prezentatoare TV a publicat pe contul ei de Instagram câteva secvențe de la o ședință foto! Iată cum arată la 42 de ani!

Vedeta s-a îmbrăcat într-o rochie fuchsia, lungă, care îi scoate în evidență formele perfecte. Elegantă și foarte discretă, Iulia Vântur a ales să accesorizeze ținuta cu o pereche simplă de cercei.

„Această culoare ți se potrivește foarte bine, Iulia”, „Nu-mi pot lua ochii de la tine”, „Arăți atât de superb și elegant în ținute roz, cu un zâmbet frumos și o față dulce”, au spus fanii Iuliei la postarea de pe Instagram.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni