• PRO TV
  • Mii de britanici și-au întins corturile și așteaptă în frig ca să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a

Mii de britanici și-au întins corturile și așteaptă în frig ca să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a

Mii de britanici și-au întins corturile și așteaptă în frig ca să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a

Imagini dezolante la Londra. Mii de britanici, dar și străini, și-au întins corturile și sacii de dormit, așteptând în frig ca să-și ia rămas bun de la Reginei Elisabeta a II-a. 

Oamenii și-au adus mâncare, saci de dormit sau corturi, instalându-se de-a lungul Tamisei. Se așteaptă ca până la un milion de persoane să formeze o coadă de câțiva kilometri, în așteptarea de a vedea sicriul Reginei Elisabeta a II-a, depus la Palatul Westminster, potrivit dailymail.co.uk.


 
Fanii îndoliați au așteptat peste noapte, în frig și ploaie, doar ca să prindă un loc mai în față la coadă. Fotografii au surprins străini, care au sosit de la mii de kilometri, oameni care își încălzeau supa la un aragaz portabil sau care pur și simplu s-au întins pe asfalt din cauza oboselii. (vezi galeria foto de mai jos)

Oamenii primesc brățări când se așează la coadă. Li se cere să nu păstreze vreun loc pentru altcineva, să nu lase obiecte personale nesupravegheate sau să monteze corturi. Sunt rugați să păstreze tăcerea în interiorul Palatului Westminster și să se îmbrace corespunzător. Cei care poartă haine cu sloganuri politice sau mesaje ofensatoare nu vor avea acces. Telefoanele mobile și alte dispozitive electronice ar trebui să fie oprite sau puse pe modul silențios.

Odată intrat în Westminster Hall, coada va fi împărțită pentru a trece de ambele părți ale catafalcului, unde se află sicriul închis. Vizitatorii sunt rugați să continue să meargă înainte, în timp ce sunt la coadă, până când vor ieși în Piața Parlamentului.

Filmarea, fotografiarea și utilizarea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive nu va fi permisă în interiorul Palatului Westminster.

Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral din Scoția pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Noul suveran proclamat al țării este fiul său cel mare, Charles al III-lea.

Sursă foto: Getty Images


Vezi și: Interviul oferit Andreei Esca de Alteța Sa Regală, Prințul de Wales

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni