• PRO TV
  • Andreea Bălan dezvăluie ce pensie alimentară plătește George Burcea pentru fiicele sale: „Bine că are mami”

Andreea Bălan dezvăluie ce pensie alimentară plătește George Burcea pentru fiicele sale: „Bine că are mami”

Andreea Bălan dezvăluie ce pensie alimentară plătește George Burcea pentru fiicele sale: „Bine că are mami”

George Burcea a fost pus la zid de fosta lui soție, Andreea Bălan, în contextul pensiei alimentare pe care actorul este nevoit să o plătească celor două fiice ale sale. Artista susține că bărbatul cu care a fost căsătorită a refuzat să le ofere bani micuțelor timp de doi ani. Iată despre ce sumă este vorba!

George Burcea și Andreea Bălan se află în continuare într-un adevărat conflict. Cei doi au fost căsătoriți și au împreună două fetițe care le oferă zilnic motive de bucurie. Cu toate acestea, fericirea nu este cel mai întâlnit sentiment în cazul foștilor parteneri de viață deoarece, timp de doi ani - perioadă în care s-a desfășurat procesul de divorț - , au fost într-un adevărat scandal. 

Recent, Andreea Bălan a scos la iveală mai multe detalii despre fostul ei soț. Se pare că George Burcea are de plătit lunar, o pensie alimentară în valoare de doar 499 lei. Deși suma nu este una foarte mare, pe parcursul procesului actorul nu i-ar fi oferit niciun ban artistei. 
 

”Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința. Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami”, a declarat ea pentru FANATIK.

Sursă foto: Andreea Bălan/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni