• PRO TV
  • Angela Rusu a trecut prin momente grele, după ce medicii din SUA i-au pus un diagnostic greșit: „Medicamentele mi-au atacat creierul”

Angela Rusu a trecut prin momente grele, după ce medicii din SUA i-au pus un diagnostic greșit: „Medicamentele mi-au atacat creierul”

Angela Rusu este o cântăreață de muzică populară cu o carieră impresionantă, de peste 20 de ani. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, interpreta a povestit despre sacrificiile dureroase pe care le-a făcut de dragul carierei, dar și despre un diagnostic greșit, stabilit de medicii din SUA și confirmat de cei de la Cluj, lucru care a afectat-o foarte mult. 

Angela Rusu este mama a trei fete. Pe cea mai mică, pe Măriuca a născut-o la vârsta de 46 de ani. În prezent, micuța are 1 an și trei luni. Larisa are 28 de ani, iar Rebeca 20 de ani. Cu lacrimi în ochi, cântăreața le-a cerut scuze fetelor ei că, de multe ori, nu le-a fost alături, din cauza plecărilor prin turnee. 

„Nu suport ca lumea să-mi spună „distracție plăcută” atunci când mă duc la evenimente. Eu mă duc să muncesc, să distrez oamenii, nu mă duc să mă distrez eu. Este o mare diferență. Au fost foarte multe momente grele de-a lungul anilor și cu sănătatea. Am mers la cântări cu branula în mână. Eu îmi făceam perfuzii. (...) Cel mai mult mă doare că n-am fost alături de fetele mele”, spune cântăreața

Angela Rusu a povestit despre o perioadă foarte grea din viața ei, când un diagnostic stabilit greșit i-a dat viața peste cap. 

„Din cauza oboselii, a epuizării eu am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat. Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă. (...) În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Nu a fost corect. Am fost în Turcia până la urmă. Acolo am făcut toate investigațiile și nu s-a adeverit. Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată. Când am ajuns în Turcia, medicul mi-a spus: „dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă”. Vreau să spun pe această cale oamenilor, dacă li se pune un diagnostic grav să ceară și a doua, a treia opinie. (...) Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”, a povestit cântăreața. 
 

Angela Rusu a menționat că soțul ei, Marius, i-a fost un sprijin de nădejde în cele mai grele momente.

„A zis că nu mă părăsește, chiar dacă aș fi într-un scaun cu rotile. (...) Să știți că foarte mulți artiști iau multe antidepresive, nu rezistă. Este un sacrificiu foarte mare. Fără medicamente nu ai cum să reziști”, a mai spus cântăreața. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni