• PRO TV
  • Primul trailer al filmului „Mica Sirenă”, cu Halle Bailey, a înregistrat peste 100 de milioane de vizualizări

Primul trailer al filmului „Mica Sirenă”, cu Halle Bailey, a înregistrat peste 100 de milioane de vizualizări

Primul trailer al filmului „Mica Sirenă”, cu Halle Bailey, a înregistrat peste 100 de milioane de vizualizări

O nouă ecranizare a filmului „Mica Sirenă”, în care cântăreața Halle Bailey joacă rolul principal, este așteptată cu mare nerăbdare de public. Dovadă este numărul record de vizualizări pe care l-a înregistrat primul trailer al producției Disney, imediat după lansare. 

Cele câteva secvențe din film ne invită într-o călătorie prin lumea subacvatică, apoi ne-o prezintă pe frumoasa sirenă Ariel (Halle Bailey), care cântă „Part of Your World”, cunoscuta piesă a poveștii „Mica sirenă”, exprimându-și visul de a ajunge în lumea oamenilor.Trailerul a adunat, în doar câteva zile de la lansare, peste 100 de milioane de vizualizări, scrie variety.com. S-a luat în calcul accesările din întreaga lume, însumându-le pe cele de pe YouTube, Twitter, Snapchat, TikTok și Instagram. 

Când va avea loc premiera filmului „The Little Mermaid”

De imaginile în care apare noua Ariel s-au bucurat, de asemenea, numeroase vedete, printre care Zendaya, Halle Berry, Keke Palmer, Ben Platt, Nicki Minaj și Amanda Gorman. Multe celebrități și-au exprimat aprecierea pe Twitter.

Unii părinți au declanșat un adevărat curent pe TikTok, postând video-uri în care au surprins reacția 
copiilor lor atunci când urmăresc noua versiune a poveștii „Mica sirenă”. Premiera filmului „The Little Mermaid” este preconizată pentru 26 mai 2023. 

@heyy..cheryl Thank you for giving my baby this @halle ????????????‍♀️???? #disney #thelittlemermaid #representationmatters #fyp #babiesoftiktok #sapphireeyes #momsoftiktok #blackgirlmagic ♬ original sound - Cheryl Neufville
Micuții privesc foarte atenți imaginile, iar unii stau aproape nemișcați la auzul vocii lui Ariel, pe care o interpretează Halle Bailey, cântăreața și actrița americană în vârstă de 22 de ani. 


Bailey a răspuns, de asemenea, la unele dintre videoclipurile emoționante, scriind pe Twitter: „Pur și simplu am plâns când am văzut asta, mulțumesc. E atât de dulce”, scrie parade.com


 
Sursă foto: captură videot, Getty Images, Instagram/ hallebailey

Vezi și: Wine Trips România S3E1 | Ana Cernicova la Castel Mimi, delectare cu arome tomnatice


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni