• PRO TV
  • Kim Kardashian, primele declarații despre o posibilă nouă relație după despărțirea de Pete Davidson

Kim Kardashian, primele declarații despre o posibilă nouă relație după despărțirea de Pete Davidson

Kim Kardashian, primele declarații despre o posibilă nouă relație după despărțirea de Pete Davidson

Pentru prima dată după despărțirea de Pete Davidson, Kim Kardashian a vorbit deschis și foarte sincer despre viața sa sentimentală. Vedeta a negat zvonurile legate de o posibilă relație secretă cu un alt bărbat, afirmând faptul că momentan este o femeie singură. Cum și-ar dori să fie următorul partener?

Optimistă și împăcată cu trecutul său, Kim Kardashian și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa sentimentală după despărțirea de Pete Davidson. Fosta soție a lui Kanye West s-a gândit deja la domeniile în care ar putea activa următorul partener și le-a enumerat pe toate. Juridic, medical sau științific, mărturisește ea, gândindu-se în același timp și la conjuncturile în care și-ar putea întâlni alesul.

Pe de altă parte, Kim Kardashian nu plănuiește să își facă o relație și spune că trebuie să fie mult mai atentă pe viitor.

„Nu caut. Vreau să mă liniștesc pentru ceva timp. cred că am vevoie de ceva timp pentru mine și pentru a mă focusa pe studii. Dar simt că trebuie să mă duc în locuri diferite. În mod clar, nu a funcționat ce am făcut. 

Poate aș putea să merg într-un spital, să cunosc un doctor, sau într-o firmă de avocatură. Cred că o să fie un savant, un un neurochirurg, biochimist, doctor, avocat. Asta vizionez, poate, în viitor”, a spus Kim Kardashian în cadrul unei emisiuni TV.

Relația dintre Kim Kardashian și Pete Davidson a durat aproximativ 9 luni și a fost una dintre cele mai mediatizate de la Hollywood. Apropiații celor doi au spus, potrivit presei internaționale, că motivul despărțirii ar fi programul extrem de încărcat pe care îl au.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Alex Bogdan, lider în Tabăra Belelelor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni