• PRO TV
  • Gisele Bundchen și Tom Brady, la un pas de divorț după 13 ani de căsnicie

Gisele Bundchen și Tom Brady, la un pas de divorț după 13 ani de căsnicie

Gisele Bundchen și Tom Brady, la un pas de divorț după 13 ani de căsnicie

Potrivit unor surse din anturajul lor, Gisele Bundchen și Tom Brady au petrecut foarte puțin timp împreună în ultimele șase luni, iar relația lor pare să fie pe sfârșite! Iată ce au declarat apropiații!

Jucătorul de fotbal american, în vârstă de 45 de ani se întoarce în NFL, iar supermodelul, de 42 de ani, obișnuiește să călătoarească foarte mult, motiv pentru care au și ajuns să se vadă atât de rar. 

„Gisele este ocupată cu propria ei viață acum și a petrecut destul de mult timp departe de Tom, în Miami și New York”, a declarat pentru The People o persoană din anturajul celor doi.

De asemenea, sursa a mai spus și că supermodelul și-a exprimat de mai multe ori dorința ca Tom, partenerul ei de viață, să fie mai prezent în mariaj, dar și în viața celor doi copii pe care îi au, Benjamin Rein și Vivian Lake.

„Niciun alt soț nu are șase luni libere pe an pentru a fi total dedicat familiei”, spune sursa.

„Și în timpul sezonului călătorește și merge la antrenamente, dar este prezent alături de familia sa”, a mai adăugat aceasta. „Nu cred că există nicio separare formală la acest moment, ei și-ar dori să-și rezolve neînțelegerile”, a conchis sursa.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni