• PRO TV
  • Omagiul pe care Kate Middleton i l-a adus reginei Elisabeta a II-a. Ce a ales să poarte în ziua funeraliilor

Omagiul pe care Kate Middleton i l-a adus reginei Elisabeta a II-a. Ce a ales să poarte în ziua funeraliilor

Omagiul pe care Kate Middleton i l-a adus reginei Elisabeta a II-a. Ce a ales să poarte în ziua funeraliilor

Astăzi, 19 septembrie, are loc cea mai tristă despărțire pentru britanici. Este ziua în care își conduc regina pe ultimul drum. Familia regală a ajuns deja la biserica Westminster Abbey, din Londra.   

Kate Middleton a fost fotografiată în mașina care o ducea la Westminster Abbey. Soția prințului William era însoțiță de Camilla, regina consoartă a Regatului Unit, de prințul George (9 ani) și prințesa Charlotte (7 ani). Cel mai tânăr fiu al familiei Wales, prințul Louis, în vârstă de patru ani, a rămas acasă, scrie Metro.

Îmbrăcată în negru din cap până în picioare și cu o pălărie cu voal negru, Kate Middleton i-a adus reginei un omagiu emoționant sub forma unor bijuterii atent selecționate. 

Kate Middleton a ales pentru această zi solemnă un colier care a aparținut bunicii lui William. Este vorba despre colierul “Four Row” cu perle japoneze și diamante, unul dintre preferatele defunctei regine. 

Cerceii cu perle aleși de Kate fac parte tot din colecția impresionantă de bijuterii a reginei. 

Kate Middleton a folosit accesorii pentru a o onora pe regina Regatului Unit pe toată perioada doliului.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Aceasta este ultima fotografie cu Regina în viață, realizată la castelul Balmoral din Scoția, cu câteva zile înainte de deces. Ea a fost succedată la tron de fiul Charles, care a devenit regele Charles al III-lea.

Fotografii: Getty Images


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni