• PRO TV
  • Cel mai mare regret al Reginei Elisabeta a II-a! Are legătură cu Familia Regală

Cel mai mare regret al Reginei Elisabeta a II-a! Are legătură cu Familia Regală

Cel mai mare regret al Reginei Elisabeta a II-a! Are legătură cu Familia Regală

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. În timpul domniei Sale, care a durat 70 de ani, Regina a trecut prin multe momente dificile. În cartea biografică „Regina vremurilor noastre: Viața reginei Elisabeta a II-a', sunt notate unele dintre cele mai grele situații prin care Majestatea Sa a trecut.

Redactată în aprilie 2022, cartea „Regina vremurilor noastre: Viața reginei Elisabeta a II-a” scoate în evidență cele mai importante aspecte din viața Majestății Sale. Autorul a avut acces la familia regală și la Arhivele Regale, reușind, astfel, să scrie o carte completă și originală.

În cartea menționată anterior se vorbește inclusiv despre durerea prin care a trecut Regina în momentul în care trei dintre cei patru copii ai săi au trecut printr-un divorț. Prințul Charles, Prințul Andrew și Prințesa Anne nu au avut atât de mult noroc în dragoste, lucru pe care Regina Elisabeta a II-a l-a regretat enorm.
 

„Păstrând la exterior un stoicism caracteristic, discuțiile despre divorț au fost profund tulburătoare pentru Regină. Un alt fost membru din interiorul palatului își amintește că din când în când se puteau întrezări crâmpeie ale disperării sale', a spus autorul pentru People.

„O tulbura mai mult decât lăsa să se vadă. I-am spus: «Se pare că se întâmplă peste tot. Este aproape o practică obișnuită». (…) Trei din patru! Nu ar trebui să subestimăm durerea prin care a trecut', a declarat un fost angajat din interiorul palatului pentru Robert Hardman.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni