• PRO TV
  • Regele Charles III a părăsit Castelul Windsor! Majestatea Sa se află în drum spre Scoția

Regele Charles III a părăsit Castelul Windsor! Majestatea Sa se află în drum spre Scoția

Regele Charles III a părăsit Castelul Windsor! Majestatea Sa se află în drum spre Scoția

Regele Charles al III-lea și-a luat rămas bun de la Castelul Windsor și se îndreaptă spre Scoția. Acesta a părăsit RAF Northolt cu avionul privat pe care l-a folosit în timpul vizitei sale în Marea Britanie.

Regele Charles III a părăsit Marea Britanie și se îndreaptă către Scoția. El a plecat cu avionul său privat din RAF Northolt și urmează să aterizeze la Aberdeen la ora prânzului, notează DailyMail.

Presa internațională a mai scris faptul că este de așteptat ca Regele să meargă prima dată în castelul Balmoral, acolo unde Regina s-a stins din viață în urmă cu 12 zile. Acesta ar putea petrece și câteva zile la casa lui de pe moșia Balmoral din Aberdeenshire.

Alegerea de a părăsi Windsor este destul de previzibilă. În aprilie 2021, la 24 de ore de la înmormântarea tatălui său, Regele Charles III s-a retras într-una dintre locuințele lui dintr-o zona rurală din Țara Galilor. Acum, el a repetat mișcarea făcută în urmă cu un an. 

Dragostea reginei pentru Scoția era binecunoscută, la fel ca și a fiului ei. Când era prinț de Wales, Charles era cunoscut ca Duce de Rothesay acolo până când titlurile sale au fost predate prințului William.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni