• PRO TV
  • Cristina Bălan: Nu am exagerat când am declarat că băieții o iubesc deja enorm pe surioara lor"

Cristina Bălan: Nu am exagerat când am declarat că băieții o iubesc deja enorm pe surioara lor"

Cristina Bălan: Nu am exagerat când am declarat că băieții o iubesc deja enorm pe surioara lor"

Cristina Bălan este însărcinată în 6 luni și a dat vestea fericită pe pagina personală de Facebook. Artista și soțul ei vor avea o fetiță, căreia i-au ales și numele: Nadeea Sofia.

Cei doi mai au doi băieți, Toma și Matei, care urmează să împlinească 9 ani. Cei doi s-au născut cu sindromul Down, însă, încă de când erau mici, părinții i-au integrat în diferite activități și duc o viață frumoasă. Pe paginile personale, Cristina a postat cele mai emoționante poze, alături de un mesaj sincer:

"Nu am exagerat cu nimic când am declarat, în mai multe ocazii, că băieții o iubesc deja enorm pe surioara lor și că o pupă zi de zi, de nenumărate ori pe zi. Cam de care ori îmi observă burtică. Adică de multe ori. Foarte multe ????

Semn că Nadeea Sofia este foarte îndrăgită și așteptată de doi flăcăi gata s-o protejeze și să-i fie prteneri de joacă și, de ce nu, năzdrăvănii.


Iar eu sunt foarte mândră de burtică și de felul în care se transformă corpul meu. Da, mă rotunjesc pe zi ce trece, însă e normal și e ceva miraculos în acest proces. Nu am așteptări să iau doar câteva kg, nu mă aștept să le topesc imediat după naștere. Vreau să mă bucur cu totul de minunea care mi se întâmplă și de felul în care mă face să mă simt: că o zeiță."

FOTO: CRISTINA BĂLAN INSTAGRAM 


Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni