• PRO TV
  • Vunk a lansat „Felicitări, ai reușit”, îndemn către reflexie și atenție pentru suflet! Olimpia Melinte, în clip

Vunk a lansat „Felicitări, ai reușit”, îndemn către reflexie și atenție pentru suflet! Olimpia Melinte, în clip

Vunk a lansat „Felicitări, ai reușit”, îndemn către reflexie și atenție pentru suflet! Olimpia Melinte, în clip

Vunk lansează o piesă sinceră, „Felicitări, ai reușit!”, inspirată de refuzul multor persoane de a recunoaște sau a accepta că iubesc, din teama de a nu suferi, de a nu se simți vulnerabili. „E ceva ce, la un moment dat, am trăit și eu, iar ulterior am început să observ asta la din ce în ce mai mulți oameni”, spune Cornel Ilie.

Piesa este și un mesaj ironic de felicitare, adresat celor care fug de propriile sentimente, de oamenii care simt că îi pot face fericiți.

„Cred că mulți dintre noi ajungem să vorbim mai mult cu noi înșine despre relația în care suntem decât cu persoana din fața noastră. Dialogurile din mintea noastră sigur sunt mai sincere și mai directe decât cele pe care le amânăm adesea, cele care contează cu adevărat, pentru că pot vindeca, repara, construi, cele cu cealaltă persoană, langă care stăm și care ne face să simțim aceste emoții. Nu știu de ce se ajunge la asta, poate pentru că experiențele anterioare ne-au arătat că nu foarte mulți oameni știu să asculte și atunci ne închidem tot mai mult în mintea noastră”, declară Cornel.

Clipul piesei reliefează și acest aspect și reprezintă totodată o sugestie, un îndemn timid de a ne exprima sentimentele, de a vorbi cu cei din viața noastră sau cu cei ce ne pot asculta asculta despre ceea ce simțim, pentru a putea elibera presiunea vorbelor nespuse.

Actrița Olimpia Melinte este protagonista noii povești Vunk, de care o leagă amintiri frumoase încă din perioada liceului. Colaborarea a fost una extrem de frumoasă, iar Olimpia a redat perfect în clip mesajul piesei. „Sunt convins că multe persoane se vor regăsi în rolul ei atunci când se așează pe scaunul sau pe canapeaua pe care încep să vorbească despre ceea ce simt”, spune Cornel despre rolul actriței. 

„Am descoperit trupa Vunk prin liceu, când am făcut o obsesie pentru piesa ”Lângă inima mea vine inima ta”. A fost serioasă această pasiune, pentru că la examenul de mișcare scenică a fost coloană sonoră. Deci aș putea spune că atunci am jucat pentru prima dată într-un videoclip al lor. Unul mai rudimentar și ceva mai dramatic, dar am primit nota maximă. acum nu știu dacă eu sau băieții, dar cert este că i-am cucerit pe profi”, își amintește Olimpia momentul în care a avut primul contact cu trupa și modul în care una dintre piese și-au pus amprenta asupra ei.

În ceea ce privește piesa, actrița spune: „Este foarte dinamică, efervescentă și în același timp haioasă. Cornel este un psiholog excelent. Pentru curioși… vedeți clipul”.

Piesa „Felicitări, ai reușit!” are un mesaj profund și este un îndemn către reflexie, de a acorda o mai mare atenție sufletului și gândurilor care ne macină, ce pot avea un impact real asupra sănătății și modului în care percepem anumite situații.

„Dacă am fi la fel de atenți cu sufletul nostru așa cum suntem cu trupul nostru, atunci poate că am fi mai liniștiți și am găsi mai ușor momentele de fericire reală. Suntem foarte atenți la câte grame se depun pe corp și unde nu se văd bine, dar nu suntem atenți la câte drame se depun în sufletele și în mintea noastră, pentru că avem impresia că nu se văd cu ochiul liber. Dar se simt și, de cele mai multe ori, îi afectează și pe cei din viață noastră sau cei cu care începem alte relații”, completează Cornel.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni