• PRO TV
  • Cum au reacționat actorii din serialul Clanul atunci când au privit primul episod: „Am retrăit emoțiile”

Cum au reacționat actorii din serialul Clanul atunci când au privit primul episod: „Am retrăit emoțiile”

Clanul este un adevărat succes atât datorită echipei de producție, cât și grație actorilor talentați și dedicați întregului proiect. După ce au muncit și au dat tot ce au avut mai bun la filmări, aceștia au avut ocazia să privească pentru prima dată episodul 1 al serialului. Iată cum au reacționat când s-au privit pe micile ecrane!

Serialul Clanul a debutat luna aceasta, iar oamenii au avut un feedback extrem de pozitiv pentru întregul proiect. De la echipa de producție, până la actori, totul a fost absolut incredibil, motiv pentru care audiențele au fost pe măsura așteptărilor. Cei mai implicați spectatori ai producției sunt chiar cei care au interpretat rolurile! Ei au vizionat primul episod ca o adevărată familie și au avut reacții pe măsură.

Codin Maticiuc a fost primul care a spus care a vorbit despre emoțiile pe care le-a avut în momentul în care a vizionat pentru prima dată episodul 1 din Clanul.

„Am avut niște emoții mai mari decât la filmări. Dacă la filmări mai lucrasem cu o parte din echipă și din regizori, emoțiile pe care le am de obicei au fost mai domolite și am reușit să livrez mai bine decât de obicei. Am avut emoții foarte mari astăzi pentru că n-am văzut niciodată produsul final cu toți actorii, și de calibrul ăsta. În stânga, în dreapta mea, erau George Ivașcu, George Mihăiță... Am avut emoții pentru că erau ei lângă mine. Mi se părea că sunt niște zei printre oameni, care se uită la un film cu ei...”, a declarat Codin Maticiuc. 

Și Denis Hanganu, actorul care îl interpretează pe Tudor Achim, a avut emoții atunci când a privit primul episod din Clanul. Acesta a spus că retrăiește fiecare moment de la filmări atunci când se vede pe micile ecrane. 

„Am fost cumva emoționat pentru toată echipa pentru că știu că am muncit foarte mult. Alături de mine am oameni foarte talentați, dedicați, întreaga echipă de producție, de regie, oamenii din spate, de la fiecare departament. Cumva, pentru ei și împreună am fost emoționat”, a spus el. 

VEZI MAI MULTE DECLARAȚII ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni