• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, rochie de zână la ziua fiicei Sofia: Suntem foarte fericite

Bianca Drăgușanu, rochie de zână la ziua fiicei Sofia: Suntem foarte fericite

Bianca Drăgușanu, rochie de zână la ziua fiicei Sofia: Suntem foarte fericite

Bianca Drăgușanu a organizat o petrecere bombastică de ziua fiicei sale, Sofia, care a împlinit 6 ani. Fosta asistentă TV a purtat o rochie de zână, de culoare roz, și a pregătit același outifit pentru sărbătorită. Însă, mama a ieșit mai mult în evidență la petrecerea fiicei.

Zi importantă pentru Bianca Drăgușanu și pentru fiica ei și a lui Victor Slav. Sofia a împlinit 6 ani și a avut parte de o petrecere ca-n poveștile cu zâne, prinți și prințese. Cele două au purtat rochii identice, create sub brandul personal al vedetei, și au atras toate privirile la evenimentul de duminică.

Astăzi noi suntem foarte fericite pentru că este ziua Sofiei. La mulți ani prințesa lui mami, te iubesc mult de tot. Noi astăzi suntem machiate și frumoase, ne îndreptăm spre petrecere. Suntem fericite”, a spus Bianca Drăgușanu într-un story, duminică.

Petrecerea de pe lacul Snagov a avut de toate: muzică bună, baloane, torturi și prăjituri, invitați-surpriză și multe cadouri. Mai mult, a fost un nou prillej pentru Bianca Drăgușanu să strălucească.


FOTO: @biancadragusanu18

Copiii invitați de Sofia au avut la dispoziție tobogane gonflabile și jucării, vată de zahăr și popcorn la discreție, dar și un magician care i-a distrat.

Bianca Drăgușanu l-a avut aproape pe Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Cei doi s-au lăsat fotografiați împreună. Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos!

Fotografii: @biancadragusanu18

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni