• PRO TV
  • (P) Mobexpert Office – soluția ideală să îți amenajezi rapid biroul cu mobilier Fabricat în România

(P) Mobexpert Office – soluția ideală să îți amenajezi rapid biroul cu mobilier Fabricat în România

(P) Mobexpert Office – soluția ideală să îți amenajezi rapid biroul cu mobilier Fabricat în România

Amenajarea biroului se poate dovedi o adevărată provocare, ținând cont de complexitatea unui astfel de proiect care trebuie să ia în calcul nevoile tuturor angajaților. În plus, actualul context a venit cu dificultăți pe lanțurile de aprovizionare care au îngreunat procesul de livrare a produselor.

Pentru ca procesul de amenajare a biroului să fie mai ușor, Mobexpert, cel mai mare producător și retailer român de mobilier și decorațiuni, și un brand inovator cu tradiție pe piață, are în portofoliu o divizie special dedicată spațiilor de lucru - Mobexpert Office. O parte dintre articolele de mobilier care se regăsesc în secțiunea dedicată birourilor sunt parte din colecția Fabricat în România  și sunt soluția ideală pentru a fi sigur că spațiul de lucru la care visezi va fi amenajat în tendințe, dar și într-un timp mai scurt.

Dispunând de spații logistice de peste 100.000 mp, Mobexpert oferă o gamă variată de articole în stoc și poate asigura livrare în maxim 48h inclusiv pentru produsele din categoria mobilier de birou. De asemenea, datorită producției în cele opt fabrici din Târgu Mureș, Dej, Suceava și București, Mobexpert reușește să ofere termene de producție rapide, având  capacitatea de a executa în fabricile proprii în maxim patru săptămâni mobilier personalizat pentru spațiile de lucru. 

Cu un design ușor de adaptat oricărui spațiu, piesele de mobilier destinate birourilor din colecția Fabricat în România se potrivesc perfect în special companiilor mici și mijlocii. Există colecții dedicate atât pentru companii mai mici, aflate la început de drum, cât și pentru companii mari sau care vor să iși extindă activitatea și au nevoie de soluții pentru amenajare și de rapiditate în livrare.

Mobexpert a investit în permanență în dezvoltarea colecției pe care o produce local - Fabricat în România - și oferă clienților săi posibilitatea să-și personalizeze spațiile destinate birourilor cu soluții eficiente care creează ambianța ideală pentru productivitate și confort. Gama Studio este cea mai nouă din portofoliul Mobexpert Office, dedicată amenajării spațiilor de lucru și este produsă cu mândrie în fabrica din Târgu Mureș a companiei.  

Divizia Mobexpert Office abordează proiectele destinate spațiilor de birouri încă din stadiul de consultanță și stabilire a unui concept în acord cu preferințele și necesitățile fiecărui proiect în parte. Echipa Mobexpert Office asigură proiectarea, project management-ul, branding și fit-out-ul, selecția mobilierului și, la final, serviciile de transport și montaj. Totodată, designerii Mobexpert Office se implică pe tot parcursul procesului de amenajare. 

În plus, până pe 28 septembrie, Mobexpert oferă discount de 15% la toate produsele de mobilier și decorațiuni din colecția Fabricat în România, atât la comanda online pe mobexpert.ro, cât și în magazinele din București și din țară.

Mobexpert este o companie vertical integrată, care realizează pe plan local întregul proces, de la designul și proiectarea produselor, producția în fabricile Mobexpert și până la vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online. La acestea se adaugă servicii personalizate de consultanță în amenajare precum și activități de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume. Astfel, modelul de business inovator al companiei o diferențiază pe piața de profil din România.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni