• PRO TV
  • Anamaria Prodan, trasă la răspundere de părintele Calistrat pentru modul în care îl educă pe Bebeto

Anamaria Prodan, trasă la răspundere de părintele Calistrat pentru modul în care îl educă pe Bebeto

Anamaria Prodan, trasă la răspundere de părintele Calistrat pentru modul în care îl educă pe Bebeto

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află din nou în centrul unui scandal de proporții. Cei doi soți s-au bătut în plină stradă zilele trecute, iar de la incident mai multe persoane publice și-au exprimat părerile. Unul dintre cei care au comentat subiectul a fost și părintele Calistrat, care a făcut referire la educația pe care o primește Bebeto, fiul celor doi

Recent, părintele Calistrat a ținut să îi transmită câteva vorbe impresarei, criticând-o pentru educație pe care i-o oferă lui Bebeto atunci când face parte din astfel de incidente care șochează o țară întreagă. De asemenea, duhovnicul este de părere că Anamaria Prodan nu are un comportament corespunzător unei femei, remarcă peste care impresara nu ar putea trece cu vederea.

„Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos”, a declarat părintele Calistrat.

Părintele Calistarat, despre educația lui Bebeto 

Laurențiu Reghecampf Jr. se află într-un mediu violent, spune părintele, motiv pentru care ar putea, la un moment dat, să ia exemplul părinților lui.

„Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a mai spus părintele Calistrat Chifan.

Sursă foto: Instagram/Anamaria Prodan

VEZI ȘI: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni