• PRO TV
  • Dani Mocanu, mândru că oamenii își tatuează chipul lui: „Sunt și voi rămâne unic”

Dani Mocanu, mândru că oamenii își tatuează chipul lui: „Sunt și voi rămâne unic”

Dani Mocanu, mândru că oamenii își tatuează chipul lui: „Sunt și voi rămâne unic”

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară. Acesta a reușit să câștige admirația unei comunități foarte mari de oameni, care își arată dragostea pentru el cu fiecare ocazie. Iată ce tatuaje și-au făcut fanii acestuia!

Dani Mocanu atrage constant atenția presei, dar și a fanilor datorită activităților sale atât profesionale, cât și personale. Cu toate că genul de muzică pe care îl cântă este unul destul de nișat, el a reușit să creeze o comunitate foarte mare de fani, care îl susțin indiferent de situație. 

Recent, pe rețelele de socializare, artistul a publicat mai multe fotografii primite de la fani. Se pare că atât femeile, cât și bărbații care îl apreciază, și-au făcut tatuaje cu chipul lui Dani Mocanu. Alături de imaginile postate, el a scris și un mesaj în care își exprimă iubirea pentru publicul lui.

„Să ajungi să te tatueze lumea pe propria lor piele … asta înseamnă sa fi iubit, asta înseamnă sa fi altceva. Și sunt foarte foarte mulți, atât bărbați cât și femei.

Am fost, sunt și voi rămâne unic pentru aceasta generație. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru acel ceva special ce a pus in mine și nu uitați faptul ca va iubesc pe toți din toată inima. E cel mai frumos sentiment sa știi ca ești iubit de atâta lume”, a scris Dani Mocanu.

VEZI TOATE TATUAJELE ÎN GALERIA FOTO DIN PARTEA DE JOS A PAGINII

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni