• PRO TV
  • Elena Merișoreanu îi ia apărarea Anamariei Prodan în conflictul cu Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu îi ia apărarea Anamariei Prodan în conflictul cu Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu îi ia apărarea Anamariei Prodan în conflictul cu Laurențiu Reghecampf

În timp ce mulți îi iau apărarea lui Laurențiu Reghecampf, Elena Merisoreanu, prietenă o viață cu mama Anamariei Prodan, a vorbit în favoarea acesteia din urmă.

Pentru Impact, vedeta a declarat cu sinceritate:

„Sunt tare tristă, nu vreau să o sun, să-i trimit mesaj, știu prin ce clipe grele trece. L-a iubit și încă îl mai iubește. A fost provocată să aibă acea reacție. O cunosc pe Anamaria de când era mică, am fost colegă cu mama ei. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar cred că se vor împăca, nu mă refer în căsnicie, ci ca părinți, au un copil și-și vor retrage plângerile. Eu i-am cunoscut pe amândoi altfel.

Pe el îl critic pentru că a ridicat mâna asupra ei, asupra unei femei. Reacția pe care ea a avut-o vizavi de partenera lui e justificată, orice femeie ar fi procedat așa.

Eu îi rupeam părul din cap și o terminam. Ei și-au clădit un imperiu. Căsnicia s-a destrămat că stăteau separați, iar el și-a făcut altă relație. Ea a fost cea trădată. Când au băgat divorțul, ea era însărcinată. Am fost criticată groaznic că i-am luat apărarea. Ana din primii ani de liceu a rămas fără tată. S-a apărat și ea cum poate. Fiica mea a vorbit cu ea, e supărată, bulversată, trebuie să plece din țară. Ceea ce s-a întâmplat, cu bătaia, e o mare pată asupra lor.”

Vezi și video:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni