• PRO TV
  • Tatuaj nereușit. Cum a reacționat o tânără când a văzut cum i-a fost desenată buza

Tatuaj nereușit. Cum a reacționat o tânără când a văzut cum i-a fost desenată buza

Tatuaj nereușit. Cum a reacționat o tânără când a văzut cum i-a fost desenată buza

O tânără din Suedia este devastată după ce un tatuaj pe care l-a solicitat unui artist tatuator s-a transformat în coșmarul vieții ei. Desenul nu a ieșit delonc așa cum se aștepta, iar acum se ferește să iasă pe stradă de rușine.

Alegerea unui tatuaj nu e chiar atât de simplă, fiindcă sunt multe lucruri la care trebuie să te gândești. Unde îl faci, ce desen alegi și, mai ales, cum va afecta el relațiile de muncă și cu oamenii din jurul tău.

Wilma Hägglund s-a gândit temeinic și a decis că vrea să-și tatueze cuvântul MEOW în interiorul buzei de jos, aproape de gingii. Alegerea nu e întâmplătoare, fiindcă MEOW se citește la fel, indiferent cum l-ai privi.

Însă, artistul a dat-o în bară rău de tot, realizând tatuajul pe buza exterioară, astfel încât literele sunt la vedere. Tânăra este disperată și evită să mai iasă din casă din cauza rușinii.

Un clip postat de ea pe TikTok, unde își plânge amarul, a strâns peste 3,1 milioane de vizualizări.

@wilmah10 #tattoogonewrong #meow #fyp #fördig ♬ original sound - Kneely_Knight

Plâng încontinuu. O, Dumnezeule! Asta este ceea ce am cerut, da? Și uite ce am primit”, a spus tânăra în filmulețul distribuit în mediul online.

Însă, internauții nu au rămas fără replică, cei mai mulți întrebând-o cum de nu a băgat de seamă că artistul tatuator nu lucrează în interiorul buzei. Unii sunt siguri că ea, dacă nu artistul, a fost în stare de ebrietate când desenul a fost făcut. 

Vezi cum arată femeia cu peste 400 de tatuaje și piercinguri pe corp!

Fotografii: TikTok/wilmah10

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni