• PRO TV
  • Mama Biancăi Drăgușanu, apariție de senzație la ziua Sofiei! Cum s-a fotografiat alături de fiica și nepoata sa

Mama Biancăi Drăgușanu, apariție de senzație la ziua Sofiei! Cum s-a fotografiat alături de fiica și nepoata sa

Mama Biancăi Drăgușanu, apariție de senzație la ziua Sofiei! Cum s-a fotografiat alături de fiica și nepoata sa

Bianca Drăgușanu se mândrește cu familia ei! Vedeta a publicat o fotografie de colecție în care apare alături de Sofia, fiica ei, dar și de Madi, mama sa. Cum au fost îmbrăcate cele trei la ziua de naștere a copilului.

Fosta asistentă TV este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține la curent fanii cu absolut tot ce face. De la ziua fiicei sale, care a fost de curând, Bianca Drăgușanu a publicat o poză în care apare alături de Sofia și mama sa. Madi Drăgușanu s-a asortat cu cele două, alegând să poarte un costum format din pantaloni și sacou, în aceeași nuanță cu rochiile alese de Sofia și Bianca.

Deși are 62 de ani, mama vedetei nu își arată deloc vârsta. În urmă cu mai mult timp, Bianca Drăgușanu spunea ca cea care i-a dat viață și-a făcut câteva intervenții la nivelul feței, însă nu a exagerat. Madi și-a injectat botox pentru a scăpa de riduri și și-a pus acid hialuronic în buze, intervenții necesare pentru vârsta ei, după cum a dezvăluit chiar Bianca.

Mama Biancăi Drăgușanu s-a vindecat de cancer

Madi Drăgușanu și fiica sa au traversat o perioadă extrem de grea, dar pentru că s-au sprijinit întotdeauna și au avut grijă una de cealaltă, au acum o relație deosebită. Femeia a fost diagnosticată, la un moment dat, cu cancer de piele, dar a avut parte de toată susținerea fiicei sale și a trecut cu bine peste această perioadă. 

„Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu și nu știam cum să o mai consolez. De aceea am luat decizia de a o duce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-și salva viața”, povestea Bianca Drăgușanu, la vremea aceea.

Sursă foto: Instagram/Bianca Dragusanu

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni