• PRO TV
  • Meghan Markle și Prințul Harry, retrogradați de Casa Regală pe site-ul oficial

Meghan Markle și Prințul Harry, retrogradați de Casa Regală pe site-ul oficial

Meghan Markle și Prințul Harry, retrogradați de Casa Regală pe site-ul oficial

Ducii de Sussex nu se află în grațiile familiei regale, iar ăsta nu mai e un secret pentru nimeni. Totuși, Regele Charles III nu pare dispus să salveze niște aparențe, cu toate că cel hulit este chiar fiul său. Meghan Markle și Prințul Harry au fost retrogradați pe site-ul oficial al Casei Regale.

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai figurează alături de noii prinți de Wales, William și Kate, în secțiunea informativă despre membrii familiei regale. Ei au fost retrogradați pe pozițiile inferioare ale site-ului, în imediata apropiere a altui membru contesat al Casei Regale, Prințul Andrew.

Secțiunea Despre a paginii oficiale a Casei Regale este deschisă cu informații despre Regele Charles III și despre Prințesa de Wales, Kate Middleton. Fiul regelui, William, se află două căsuțe mai jos, pe aceeași poziție cu Contesa de Wessex.

Astfel, este vizibilă nu doar prăpastia uriașă dintre Ducii de Sussex și Casa Regală, dar și distanța tot mai mare pe care însuși regele o creează între cei doi fii ai săi.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a nu a adus o reconciliere între „oile rătăcite” ale familei și monarhie, dar nici măcar o apropiere firavă. Meghan Markle a crescut ușor în inimile britanicilor de rând, după moartea reginei, însă rămâne o străină pentru Buckingham.

Meghan Markle și Prințul Harry au căzut în dizgrația familiei după ce au decis să se retragă din poziția lor de membri seniori ai Casei Regale și să se stabilească în SUA. Explicația lor a fost că au căutat să scape de presiunea publică exercitată ca urmare a funcțiilor lor publice și să-și câștige independența financiară.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni