• PRO TV
  • (P) Sfaturi pentru alegerea botinelor perfecte

(P) Sfaturi pentru alegerea botinelor perfecte

(P) Sfaturi pentru alegerea botinelor perfecte

Căutarea perechii perfecte de incaltaminte dama poate fi problematică dacă nu știi ce să faci. Uneori, putem renunța să cumpărăm ceva pentru că nu știm. Am întâlnit femei care nu poartă botine de niciun fel pentru că le este frică să nu fie incomode.

 

Căutarea perechii perfecte de incaltaminte dama poate fi problematică dacă nu știi ce să faci. Uneori, putem renunța să cumpărăm ceva pentru că nu știm. Am întâlnit femei care nu poartă botine de niciun fel pentru că le este frică să nu fie incomode. Dacă respecți instrucțiunile de mai jos, vei găsi chiar botine ieftine care se vor potrivi perfect și nu vei dori niciodată să le elimini complet din garderoba ta! Doamnelor, să recunoaștem, cine nu își dorește o botină potrivită?

Botinele pentru femei sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și culori. Când cumperi o pereche de botine, poți fi copleșită de opțiunile disponibile la afișajul oricărui magazin de încălțăminte. De asemenea, este tentant să achiziționezi o pereche despre care crezi că se va potrivi perfect cu ținuta ta și te va face să te simți bine la prima vedere. Pentru a te asigura că obții perechea potrivită pe care o vei iubi mult timp, am pregătit o listă de lucruri care trebuie luate în considerare înainte de a cumpăra aceste botine.

Materialul

Alegerea unui material cald este printre principalele lucruri de luat în considerare. Este important să se determine dacă produsul este fabricat corect, tăiat și asamblat corespunzător. Trebuie să te asiguri că materialul poate rezista la intemperii. Unul dintre materialele des folosite la botine este pielea întoarsă; cu toate acestea, poți cumpăra botine din piele artificială care arată grozav. De asemenea, înseamnă că nu trebuie să cheltuii mulți bani pe ele.


Potrivirea

Pantofii care nu se potrivesc corect duc la vezicule și dezechilibru și provoacă stres inutil asupra picioarelor și spatelui. Asigură-te că ai o potrivire corectă înainte de a cumpăra o pereche de botine, verifică-le cu șosete. Examinează mai întâi potrivirea gleznelor înainte de degete.

Apoi, plimbă-te în ele pentru a vedea cum îți simți picioarele. Dacă cumperi botine online, caută un ghid de mărimi și compă-le pentru a determina dimensiunile picioarelor tale. Deoarece un picior este puțin mai mare ca celălalt, măsoară ambele picioare și selectează ce mărime de pantof se potrivește piciorului mai mare. Este bine să-ți măsori picioarele seara, deoarece sunt mai umflate ca dimineața.

Înălțimea tocului

Având un toc grozav, chiar și unul mai mic va părea elegant pentru ocaziile formale. Este posibil să nu cauți tocuri, ceea ce este fantastic. Multe dintre voi veți purta tocuri mai înalte și asta este grozav. Cu toate acestea, este vital să iei în considerare înălțimea tocului și să te gândești la circumstanțele în care ai putea purta botinele. De exemplu, botina ideală este cea în care te simți mai relaxată fără să pierzi pasul.

Funcționalitatea

Botinele pe care le porți la sfârșitul zilei trebuie să fie de ajutor. Ți se pare dificil să mergi? Este vital să fii funcțională. Nu te lăsa ademenită de atracția față de o pereche de botine stilată. Ia în considerare stilul tău de viață. Dacă călătorești peste tot, atunci ai nevoie de botine pentru a susține arcul suportului pentru picioare. Botina ideală poate părea elegantă și sensibilă, dar ar putea necesita ceva mai mult efort pentru a putea purta o astfel de botină.

Garderoba

Botinele sunt de obicei versatile și funcționează frumos cu o ținută bine gândită. Pentru că botinele sunt acum disponibile în mai multe culori, pe lângă maro și negru, și cu o varietate de lungimi și tocuri, îmbinarea și potrivirea lor înainte de a le cumpăra (chiar și doar în mintea ta) este o idee fantastică. Verifică-ți dulapul pentru a determina stilul care se potrivește cel mai bine cu ținutele tale actuale.

Sezonul

Ca și în cazul hainelor, anumite stiluri de botine pentru femei sunt recomandate pentru a fi purtate în timpul unui anumit sezon. Țin în general de cald și, prin urmare, sunt cele mai bune în timpul toamnei și iernii, dar companiile creează botine care pot fi purtate pe tot parcursul anului. Dacă te gândești să cumperi o pereche pentru un anumit sezon, ar trebui să alegi una care să corespundă nevoilor tale, cum ar fi căldura și talpa.

Culoarea

Unul dintre lucrurile principale este culoare de pantofi pe care ne-ar plăcea să o purtăm. Majoritatea dintre noi sunt atrase de botinele maro sau negre, deoarece sunt cele mai sigure și mai versatile nuanțe care pot fi purtate cu aproape toate lucrurile. Există multe culori diferite din care să alegi și nu este necesar să optezi pentru o nuanță diferită în afară de atunci când te gândești să faci o schimbare.

Citeste si articolul Cum sa asortezi botinele.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni