• PRO TV
  • Dan Bilzerian, postare surprinzătoare la două luni după ce a dat de înțeles că a renunțat la burlăcie

Dan Bilzerian, postare surprinzătoare la două luni după ce a dat de înțeles că a renunțat la burlăcie

Dan Bilzerian, postare surprinzătoare la două luni după ce a dat de înțeles că a renunțat la burlăcie

Dan Bilzerian, cel supranumit Regele Instagramului, și-a luat fanii prin surprindere în urmă cu două luni când a postat pe Instagram o fotografie în care dădea de înțeles că a renunțat la burlăcie. 

“În sfârșit am făcut-o!”, a scris atunci Dan Bilzerian în dreptul postării care îl înfățișa într-un costum elegant, cu o floare în piept și având la braț o femeie superbă. Jucătorul de poker care are peste 33 de milioane de fani pe Instagram a iscat o adevărată dezbatere printre internauți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian)

Multora nu le-a venit să creadă că eternul burlac, care este tot timpul înconjurat de femei superbe, ar fi renunțat la burlăcie. 

Dan Bilzerian (42 de ani) este jucătorul de poker care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită stilului de viață extravagant. Cel supranumit “Regele Instagramului” se plimbă doar cu avionul privat, are o flotă impresionantă de mașini de lux, se pozează cu teancuri de bani, iar domnișoarele sexy îl însoțesc în toate vacanțele. 

Recent, Dan Bilzerian a postat o fotografie asemănătare cu cele care l-au consacrat în mediul online. Milionarul apare pe un iaht în Mykonos, înconjurat de opt domnișoare care își etalează trupurile sexy. 

“Neînsurat dar gras”, a scris Bilzerian în dreptul imaginii care a adunat peste 2 milioane de like-uri și sute de comentarii. 

“Din poza asta pare că ești din nou pe piață!”, “Neînsurat și hot!”, “Ce viață!”, “E sezonul brunetelor!”, “Tu trăiești visul meu!”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți. 

Fotografii: Instagram Dan Bilzerian

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni