• PRO TV
  • (P) Mobexpert inaugurează un nou magazin Concept Store în Baie Mare Value Centre

(P) Mobexpert inaugurează un nou magazin Concept Store în Baie Mare Value Centre

(P) Mobexpert inaugurează un nou magazin Concept Store în Baie Mare Value Centre

Mobexpert deschide joi, 29 septembrie, la Baia Mare, un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 28 de magazine și parteneri la nivelul României. 

Mobexpert Baia Mare este al treilea magazin de tip Concept Store din seria celor 20 de magazine Mobexpert de mici dimensiuni ce sunt planificate pentru deschidere în următorii ani.

Proiectul Mobexpert Baia Mare a implicat o investiţie de aproximativ 600.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Mobexpert dorește să ofere produse de calitate la un preț corect, care să îmbunătățească viața clienților și să le transforme casele în acasă. 

Deschidem în Baia Mare un nou magazin Mobexpert tip Concept Store și ne continuăm strategia de expansiune națională a rețelei Mobexpert prin magazine de mici dimensiuni. Ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim atât produse de calitate cât și consultanță specializată în amenajarea locuințelor. In plus, clienții vor putea beneficia de servicii de calitate superioară și mai ales de livrare rapidă”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert. 

Magazinul din Baia Mare poate prelua cu ușurință comenzile clientilor din zonă și le poate livra în scurt timp din depozitele centrale ale Mobexpert. Noul magazin va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacțiunea online; clienții se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături si, bineînțeles, vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online sau în magazin. De asemenea, clienții vor beneficia de consultanță în amenajare precum si de servicii rapide de transport și montaj.

Magazinul Mobexpert din Baia Mare este integrat în zona nou extinsă din Baia Mare Value Centre, Bd. București, nr 53. Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 9:00 - 21:00 și este deservit de o echipă operaţională de 15 persoane.

Informaţii generale despre Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Mobexpert este o companie vertical integrată, care pornește cu designul și proiectarea produselor, trece cu acestea prin fabricare și retail, până în spațiul clientului final. Reţeaua regională a Mobexpert numără 28 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online, www.mobexpert.ro.

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 milioane euro. Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni