• PRO TV
  • Gamerul Dream și-a arătat fața pe YouTube pentru prima dată în 8 ani. Cum au reacționat fanii lui

Gamerul Dream și-a arătat fața pe YouTube pentru prima dată în 8 ani. Cum au reacționat fanii lui

Gamerul Dream și-a arătat fața pe YouTube pentru prima dată în 8 ani. Cum au reacționat fanii lui

Un youtuber american de 23 de ani, care a devenit faimos cu postările sale în care se joacă Minecraft, și-a arătat fața pentru prima dată. Cei 30,6 milioane de fani ai săi au aflat, după opt ani, cum arată idolul lor și care este numele lui real.

Vreme de opt ani și-a ascuns fața în spatele unei măști. Admiratorii săi virtuali îl știau drept Dream, gamerul înnebunit după Minecraft care postează cele mai bune ponturi despre construirea de lumi noi în jocul care se află în computerele a peste 730 de milioane de jucători.

Acum, Dream și-a arătat fața pentru prima oară, într-un clip postat pe YouTube.

Bună, numele meu este Clay, altfel cunoscut drept Dream, în online. Poate ați auzit de mine, poate nu”, a spus tânărul de 23 de ani, care a explicat și motivul pentru care și-a dezvăluit identitatea abia acum.

Clay vrea să iasă în lume și să se întâlnească, față în față, cu fanii și cu prietenii săi virtuali. De exemplu, George, pe care îl cunoaște de la 11 ani din jocurile pe care le joacă împreună, a decis să se mute în SUA, din Marea Britanie, și să-l cunoască în persoană.

Vreau să ies în lume, să fiu un creator, o persoană reală... sunt prea mulți oameni care au încercat să-mi divulge identitatea. E prea mult”, s-a confesat Dream. Abonații săi au comentat intens clipul și au apreciat că era timpul să facă asta.

Câți bani câștigă Dream din YouTube

Dream locuiește în Orlando, Florida, și a început să posteze intens pe YouTube în 2019. Împreună cu prietenul său George, Clay a creat propriul său server Minecraft (Dream SMP).

Cele mai populare clipuri ale sale au între 80 și 90 de milioane de vizualizări și îi aduc în conturi câteva zeci de mii de dolari. Averea sa personală se ridică la circa 2 milioane de dolari, deci departe de încasările celor mai bogați youtuberi.

Fotografii: Dream YouTube

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni