Cel mai bine plătiți youtuberi din lume au câștigat 64 de milioane $ într-un an. Doi dintre ei sunt copii

Cel mai bine plătiți youtuberi din lume au câștigat 64 de milioane $ într-un an. Doi dintre ei sunt copii
Dude Perfect e printre cele mai profitabile conturi de YouTube. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: youtuberi, Selly, YouTube, youtuberi bogati,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 28 Ianuarie 2020
Puști din toată lumea visează să devină celebri pe YouTube, însă unii chiar fac milioane de dolari din conținutul lor online. Iată care sunt cel mai bine plătiți youtuberi din lume!

Selly este cel mai popular utilizator de YouTube din România și asta îi aduce venituri considerabile, lună de lună. Însă, până și el ar fi gelos pe succesul acestor trei youtuberi, care se află în topul creatorilor de conținut viral.

Locul 3 - Anastasia Radzinskaya

Rusoaica, azi în vârstă de 6 ani, a devenit un star pe YouTube din întâmplare. Născută cu paralizie cerebrală, Anastasia a fost mereu în centrul atenției părinților ei, care i-au găsit un tratament. În 2016, ei au postat pe YouTube niște filmulețe cu fiica lor pentru a le arăta celorlalți progresele pe care aceasta le făcea.

Filmulețele, absolut banale, o înfățișau pe Anastasia jucându-se cu tatăl ei ori cu pisica, râzând cu poftă de fiecare dată. Au devenit atât de populare, încât părinții ei și-au dat seama că ar putea scoate bani de pe urma lor.

Astfel, au înființat nu mai puțin de 6 conturi de YouTube, în care au urcat tot felul de video-uri cu fiica lor. Cel mai apreciat a fost un filmuleț din 2018, în care Anastasia cântă în mașina tatălui ei, în drum spre o fermă de animale. Filmulețul a strâns până azi, peste 784 de milioane de vizualizări.

În 2018, familia Anastasiei s-a mutat în SUA și trăiește în Florida. Din iunie 2018 și până în iunie 2019, cele 6 canale de YouTube ale fetei au generat venituri de 18 milioane de dolari americani, scrie forbes.com.

Locul 2 – Dude Perfect

Dude Perfect este un grup de 5 tineri, în jurul vârstei de 30 de ani, din Texas. Ei fac grămezi de bani din postarea unor trucuri și filmulețe haioase rezultate din realizarea unor experimente năstrușnice. 

Au 48,8 milioane de abonați pe canalul de YouTube și aproape 10 miliarde de vizualizări pentru cele 224 de video-uri. Iată de ce e atât de popular facest filmuleț!

Grupul e format din gemenii Coby și Cory Cotton, Tyler Toney, Cody Jones și Garret Hilbert, toți foști colegi de cameră în facultate.

În perioada iunie 2018 – iunie 2019 ei au câștigat din YouTube nu mai puțin de 20 de milioane de dolari. Au început acest job în 2009 și, de atunci, au acumulat peste 30 de milioane de dolari.

Locul 1 – Ryan Kaji

Ryan Kaji este un alt puști talentat din Texas. În vârstă de aproape 9 ani, Ryan are canalul de YouTube Ryan’s World, unde a strâns o comunitate de 23,6 milioane de abonați. Faima a căpătat-o după ce a postat pe YouTube filmulețe în genul „unboxing”, iar lui îi plăcea să deschidă cadouri în fața tuturor.

Azi postează conținut divers, în special educativ, dedicat copiilor de vârsta lui ori mai mari, și are un succes nebun. Unul dintre cele mai populare filmulețe ale sale este unul care explică modul în care se formează un tsunami.

captură video Ryan's World

Puștiul, care trăiește împreună cu părinții și cele două surori gemene ale sale, a realizat venituri de 26 de milioane de dolari în perioada iunie 2018 – iunie 2019, potrivit Forbes.

Succesul vlogurilor „patronate” de copii este explicabil, spune Eyal Baumel, CEO al companiei Yoola, care manageriază puști talentați.

„YouTube este cea mai populară dădacă din lume”, susține acesta, explicând că 81% dintre părinții chestionați în cadrul unui studiu realizat în SUA au înceredere să-și lase copiii să urmărească video-uri pe YouTube.

Fotografii: Getty Images/YouTube

Vezi și VIDEO: LA PERETE cu Selly - Ce nu știai despre el

FULLSCREEN
Cel mai bine plătiți youtuberi din lume au câștigat 64 de milioane $ într-un an. Doi dintre ei sunt copii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies