• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, “lady in red” la Festivalul de Film de la Roma! Actrița a întors toate privirile pe covorul roșu

Mădălina Ghenea, “lady in red” la Festivalul de Film de la Roma! Actrița a întors toate privirile pe covorul roșu

Mădălina Ghenea, “lady in red” la Festivalul de Film de la Roma! Actrița a întors toate privirile pe covorul roșu

Mădălina Ghenea, apariție de vis la Festivalul de Film de la Roma! Actrița a strălucit sub ploaia de blițuri într-o rochie demnă de celebrul refren “Lady in red” al lui Chris de Burgh. 

Superba româncă a făcut furori pe covorul roșu într-o creație semnată Roberto Cavalli. Rochia roșie, cu decupaje sexy și trenă, s-a mulat perfect pe silueta actriței. Mădălina și-a etalat decolteul impresionant și picioarele interminabile, iar fotografii au surprins câteva cadre încântătoare. Șlițul rochiei, mult prea decupat, i-a dat ceva bătăi de cap actriței, care a fost la un pas de un accident vestimentar. 


 

Mădălina Ghenea (35 de ani) a participat la premiera comediei “Era Ora”, care îi are ca protagoniști pe actorii Barbara Ronchi și Edoardo Leo. 

Actrița a postat câteva imagini și pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 1,1 milioane de fani. 

“Nu doar frumoasă! Unică!”, “Cea mai frumoasă femeie de pe Pământ!”, “O zeiță!”, “Superbă…fără cuvinte!”, “Pur și simplu uimitoare!”, “Ești superbă în orice ținută! Atitudine și frumusețe!”, “Tu faci planeta asta mai frumoasă”, “Așa mi-o imaginez pe Lady in red a lui Chris De Burgh”, “Fascinantă!”, “Așa arată perfecțiunea!”, “Sunt așa mândră când te văd, oltencuță superbă”, “Ești ireală!”, i-au scris fanii. 

Mădălina Ghenea a bifat până acum mai multe apariții în producții de succes de la Hollywood. Anul trecut, în toamnă, Mădălina a împărțit covorul roșu cu Lady Gaga și Salma Hayek la premiera fimului “House of Gucci”. Mădălina o interpretează, într-un rol secundar, pe Sophia Loren.

Cel mai nou film în care apare Mădălina Ghenea se numește “Deep Fear”, iar românca joacă rolul principal alături de Ed Westwick.

Pelicula Deep Fear este regizată  de Marcurs Adams, iar scenariul este scris de Robert Capelli Jr. și Sophia Eptamentis. Mădălina Ghenea îi dă viață lui Naomi, proprietara unui iaht care pornește într-o călătorie pe mare pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (interpretat de Ed Westwick), în Grenada. Călătoria ei liniștită se va transforma însă într-un coșmar. În timpul unei furtuni, ea se întâlnește cu supraviețuitorii unui naufragiu. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri și de aici începe lupta pentru supraviețuire. 

Fotografii: Getty Images


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni