• PRO TV
  • A murit cântărețul de muzică populară Ionel Bebe Lazăr, la 47 de ani

A murit cântărețul de muzică populară Ionel Bebe Lazăr, la 47 de ani

A murit cântărețul de muzică populară Ionel Bebe Lazăr, la 47 de ani

Ionel Bebe Lazăr s-a stins din viață miercuri, 26 octombrie 2022, la Spitalul Fundeni, acolo unde era internat cu probleme grave de sănătate. Pe rețelele de socializare ale artistului, fanii și familia își exprimă regretul!

Ionel Bebe Lazăr a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică populară de la noi din țară. Acesta, la doar 47 de ani, se confrunta cu probleme grave de sănătate. În urmă cu un an și jumătate, el descoperise că are mai multe tumori, ulterior având nevoie de intervenții chirurgicale.

În ultimul interviu pe care l-a acordat, Ionel Bebe Lazăr susținea că are încredere în știința spitalelor și credea cu tărie că va putea fi vindecat. Din păcate însă, dorințele lui nu s-au îndeplinit:

' (…) Bine că m-a adus mama mea de cântec popular, Mariana Birică, la un doctor foarte bun la Fundeni. Cred că mă va pune pe picioare după cum văd, cred că sunt spre bine. Am făcut două ședințe de radioterapie, mai am patru până sâmbătă. M-am rugat la Dumnezeu, cânt și la biserică, am zis că ‘Doamne, viața mea e în mâinile Tale, să mă ajute și pe mine câte zile mai am să trăiesc. Ce or vrea Dumnezeu și doctorii', spunea Ionel Bebe Lazăr pentru Star Popular.

Ce probleme de sănătate avea Ionel Bebe Lazăr

Ionel Bebe Lazăr spunea, nu demult, că și-a descoperit prea târziu tumora.

'Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut și alte tumori la vezică urinară, pulmon și ficat. Acum am fost operat a doua oară și sunt pe patul Spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac și eu bine, câte zile oi avea…viața mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor niște calmante pentru somn', a mai mărturisit cântărețul.

Sursă foto: Ionel Bebe Lazăr/Facebook

VEZI ȘI VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni