• PRO TV
  • Alexandra Stan, ipostaze neașteptate în compania unor bărbați! Cum s-a filmat artista în vacanța din Beirut

Alexandra Stan, ipostaze neașteptate în compania unor bărbați! Cum s-a filmat artista în vacanța din Beirut

Alexandra Stan, ipostaze neașteptate în compania unor bărbați! Cum s-a filmat artista în vacanța din Beirut

Alexandra Stan își uimște fanii din mediul online cu fiecare ocazie pe care o are, însă de data aceasta a abordat o metodă diferită! S-a filmat alături de doi bărbați într-o încăpere ce pare a fi cameră de hotel, iar internauții au reacționat imediat!

Celebra artistă nu se mai scunde cu absolut nimic! Pe lângă aparițiile provocatoare cu care și-a obișnuit deja urmăritorii din mediul online, Alexandra Stan a început să dezvăluie în mod public și câteva momente care se petrec în viața ei privată.

Aflată în vacanță în Beirut, blonda a publicat pe contul personal de TikTok un clip video din camera de hotel în care apare îmbrăcată sumar, alături de doi bărbați, ambii acoperiți doar cu prosop. Fanii au rămas mască atunci când au văzut-o într-o astfel de ipostază și nu s-au ferit să îi lase și câteva comentarii.

@alexandrastantheartist 2. Acting skills @Negrisan George-Bogd @flyaway ♬ original sound - Del????

Alexandra Stan, fotografii alături de posibilul nou iubit

Artista a distribuit, pe Instagram, o serie de imagini în care apare alături de Daniel Bobovnikov, despre care se presupune că ar fi noul ei iubit. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre și par extrem de apropiați, iar urmăritorii cântăreței sunt siguri de faptul că cei doi sunt mai mult decât prieteni.  

Tânărul care se afișează alături de Alexandra Stan activează în domeniul modei, după cum se arată pe contul său oficial de Instagram.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Averea ascunsă a familiei Addams

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni