• PRO TV
  • Heidi Klum, apariție topless pe rețelele sociale. A pozat fără haine și le-a arătat fanilor cum se pregătește de Halloween

Heidi Klum, apariție topless pe rețelele sociale. A pozat fără haine și le-a arătat fanilor cum se pregătește de Halloween

Heidi Klum, apariție topless pe rețelele sociale. A pozat fără haine și le-a arătat fanilor cum se pregătește de Halloween

Heidi Klum este cunoscută pentru costumele sale de Halloween extravagante pe care le poartă la petrecerea fabuloasă găzduită an de an pentru această sărbătoare. Anul acesta, lucrurile nu stau diferit, iar modelul s-a pregătit intens pentru ținută de Halloween, nu înainte de a publica o fotografie topless pe rețelele sociale, în care își arată bronzul fals ce face parte din costumație.

Heidi Klum, în vârstă de 49 de ani, nu a dezvăluit prea multe despre costumul pe care îl va purta anul acesta, însă le-a dat de înțeles fanilor că pregătește ceva prin fotografia topless publicată pe Instagram, alaturi de descrierea: Pregătirile de Halloween. Primul pas: autobronzantul.

Lipsită de inhbitii, cum și-a obișnuit deja publicul, Heidi a pozat fără haine în partea de sus, îmbrăcată într-o pereche de bikini negri, pe care i-a tras în jos, dezvăluind o parte din zona intimă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Deși nu se știe ce costum de Halloween va avea anul acesta Heidi Klum, cu siguranță rezulatul vă fi unul uimitor, având în vedere că vedeta apelează la o întreagă echipă de profesioniști pentru a obține cele mai nebunești și detaliate costume. 

La prima petrecere de Halloween organizată în anul 2000, Klum a avut un costum relativ simplu, însă, de-a lungul anilor, complexitatea costumelor a crescut vertiginos, cu ajutorul unor profesioniștilor în machiaj prostetic.

Câteva dintre costumele sale celebre sunt: o bătrână, un extraterestru,personajul  Jessica Rabbit, lupul din videoclipul Thriller al lui Michael Jackson, precum și în Fiona, soția lui Shrek.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni