• PRO TV
  • Adda, declarație pentru soțul ei: ‘Îți mulțumesc pentru brațele tale calde’

Adda, declarație pentru soțul ei: ‘Îți mulțumesc pentru brațele tale calde’

Adda, declarație pentru soțul ei: ‘Îți mulțumesc pentru brațele tale calde’

Adda se pregătește pentru a marca un moment important din viața ei, după ani de suferință din cauza unei boli diagnosticate târziu. Cântăreața i-a dedicat sufletului ei pereche câteva rânduri emoționante.

Cu doar câteva zile înainte de lansarea primului volum autobiografic, Cele trei Adda, cântăreața a dezvăluit cât de atașată este de omul alături de care a trait „cât alții în zece vieți”. Adda i-a dedicat soțului ei câteva rânduri pline de emoție, în care îi mulțumește pentru că i-a fost alături în toți acești ani.

Pentru Cătălin, sufletul meu pereche – ce călătorie nebună am avut până acum!”, își începe Adda declarația postată pe rețelele sociale.

Cântăreața a fost diagnosticată cu boala Lyme, care a chinuit-o ani în șir. Ea a reclamat simptome cumplite, însă medicii nu i-au găsit niciun remediu, apreciind că, „cel mai probabil”, boala era doar în capul ei. În vara acestui an, Adda a dezvăluit că a fost umilită de un coleg de breaslă.

Îți mulțumesc pentru brațele tale calde în care mă simt protejată, iubită și în siguranță. Știu că lângă tine nu mi se poate întâmpla nimic. Nu e nevoie să faci ceva special, e nevoie doar să fii, să îți aud vocea și să te văd.

Încă am fluturi în stomac când te aud și îți văd chipul. Te iubesc nebunește, în stilul meu caracteristic și Îi mulțumesc lui Dumenzeu că nu m-a lăsat mult să te caut”, a mai scris Adda pe conturile sale sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Adda: „Doar 21 de ani și jumătate am trăit fără tine”

Adda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți de șase ani, dar formeqză un cuplu de aproape 9 ani. Anul trecut, cântăreața a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul soț la mare, după un concert pe care l-a susținut pe litoral.

L-am cunoscut la sfârșitul lui iulie 2014. Eram semi beată. Eu, semi amețită, pe caterincă, l-am văzut pe unul dintre crai că se holba la moaca mea sărutată pasional de camion. Da’ stați liniștitți că freza lui era în perfectă armonie cu mecla mea. (…) Mi-a spus că îl cheamă Cătălin”, s-a confesat Adda. 

Acum, cântăreața spune că s-ar căsători cu el și în viața următoare:

Doar 21 de ani și jumătate am trăit fără tine. Suntem de aproape 9 ani împreună și mai avem vreo 60 de ani în față, apoi ne recăsătorim în următoarea viață, unde sper că te voi căuta și mai puțin”, mai scrie Adda.

Fotografii: @addabaladda

Vezi și VIDEO: Wine Trips from România: Domeniile Davidescu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni